Sinau luwih lengkap
  • <div>15 taun OEM / ODM</div>

<div>Produsen Perabot Kantor</div>
Kategori Produk

Minangka prabotan benquet grosir paling apik lan Pemasok Perabotan Perabotan, Produk Perabot Xymo kabeh diprodhuksi miturut standar internasional sing stricest.

Produk kita wis entuk sih saka pasar domestik lan manca. Saiki dheweke saiki ngekspor kanggo 200 negara.

Kaluwihan kita

Perabotan Xymi minangka prabotan benyo jaminan, Perabotan Perabotan ruangan, Produk kabeh digawe miturut standar internasional sing stricest.

Produk kita wis entuk sih saka pasar domestik lan manca. Dheweke saiki akeh ngekspor kanggo 200 negara.​​​​​​​

  • Nilai inti
    Nilai inti
    Interpretasi "xinyimei" ing cina yaiku "ngajeni acara sing apik"
  • Disesuaikan
    Disesuaikan
    Duwe peralatan produksi maju lan teknologi produksi produk kelas pertama kelas
  • Attasi
    Attasi
    Wis liwati iso9001: 2015, sgs, bv, sertifikasi standar lan uji coba internasional liyane
  • Mekanisasi
    Mekanisasi
    Baris produksi ana mekanisme, sing njamin kualitas kasebut, kanthi cepet wektu produksi lan nyuda biaya produksi.
  • 2007
    2007
    Perabotan Hotel Xinyimei ing taun 2007 diadegake
  • 100+
    100+
    Luwih saka 100 wong mbentuk sistem layanan sing lengkap
  • 80+
    80+
    Xinyimei ngladeni luwih saka 80 negara ngliwati 6 bawana
  • 10,300+
    10,300+
    Pabrik nutupi area 10,300 meter persegi
LEAVE A MESSAGE

The first thing we do is meeting with our clients and talk through their goals on a future project.
During this meeting, feel free to communicate your ideas and ask lots of questions.

#v621cc11748853 li .title { font-family: arial,helvetica,sans-serif!important; font-weight: bold; font-size: 1.3vw; }
Pilih basa liyane
English English العربية العربية Deutsch Deutsch Español Español français français italiano italiano 日本語 日本語 한국어 한국어 Português Português русский русский български български čeština čeština हिन्दी हिन्दी bahasa Indonesia bahasa Indonesia Basa Jawa Basa Jawa ქართველი ქართველი Latin Latin Bahasa Melayu Bahasa Melayu Nederlands Nederlands svenska svenska Pilipino Pilipino Tiếng Việt Tiếng Việt
Basa saiki:Basa Jawa