Produk
VR
Bantal kursi
Spons kapadhetan dhuwur awet (65kg / cbm)
tumpukan
5pcs / tumpukan, desain Stackable kanggo ngirit papan lan barang kanggo sampeyan
Karya tangan
Las lan tlatah dening Staff profesional karo 10 taun pengalaman
Rampung 
Semprotan lukisan utawa powder coating (minangka pilihan sampeyan)
Bobot
Bobot reged: 7.8kgs Bobot net: 7.4kg 
Packing
Kantong plastik dibungkus dhisik, banjur dibungkus nganggo paket formulir supaya ora kena
Njamin wektu
Luwih saka 3 taun 
wektu pangiriman
15 dina kanggo 20GP, pangiriman ing wektu 
Loading
20GP: 320pcs 40HQ: 850pcs



Informasi produk

 Professional Elegant design back Louis dining chair manufacturers   

Kaluwihan Perusahaan

Nampa Layanan Kustomisasi Pribadi ( OEM&ODM)

Layanan Inspeksi Langsung Gratis, Nelusuri kabeh proses poduct, supaya sampeyan ora kuwatir

One-Stop Project Purchase Service, Bisa ngirit wektu

Tim profesional, bisa nyedhiyakake layanan sing apik

Sertifikasi lan Paten

Certificate
Certificate
Certificate
Certificate
Certificate



Informasi dhasar
  • Taun ngadeg
    --
  • Tipe Bisnis
    --
  • Negara / Wilayah
    --
  • Industri Utama
    --
  • Produk utama
    --
  • Wong sing sah
    --
  • Total karyawan
    --
  • Nilai output taunan
    --
  • Pasar Ekspor
    --
  • Pelanggan Makarya
    --
Contact Us
Take advantage of our unrivaled knowledge and experience, we offer you the best customization service.
How We Do It Meet And Define Global
The first thing we do is meeting with our clients and talk through their goals on a future project.
During this meeting, feel free to communicate your ideas and ask lots of questions.
Recommended
They are all manufactured according to the strictest international standards. Our products have received favor from both domestic and foreign markets.
They are now widely exporting to 200 countries.

Kirimake priksaan sampeyan

Pilih basa liyane
English
العربية
Deutsch
Español
français
italiano
日本語
한국어
Português
русский
български
čeština
हिन्दी
bahasa Indonesia
Basa Jawa
ქართველი
Latin
Bahasa Melayu
Nederlands
svenska
Pilipino
Tiếng Việt
Basa saiki:Basa Jawa