Produk
VR
  • Sandaran Napoleon Vintage
    Kursi Napoleon sing paling populer saka akeh kursi resin,Ing akeh papan pesta, akeh wong sing bakal milih kursi iki.
  • Pan Kursi Wiyar
    Kursi iki dirancang kanggo nggawe kursi kursi luwih gedhe tinimbang kursi liyane, supaya pelanggan bisa lungguh luwih nyaman
  • 7 Kaki Kursi Bar
    Nggawe kursi luwih kuwat lan gunakake nganti 5 nganti 10 taun tanpa masalah, tanpa patah, retak, lsp.
  • 15 Taun +  Pabrik
    Pabrik sumber, rega ex-pabrik langsung, OEM, ODM, kustomisasi, tim desain profesional kanggo nyedhiyakake solusi sing cocog sakabèhé
  • Tim profesional
    Luwih saka 95% tingkat respon pas wektune online; manajemen ilmiah lan kontrol proses produksi pesenan; peralatan produksi majeng lan dandan terus teknologi produk.
  • Jaminan Service
    Lengkap ndhukung solusi siji-mandeg, efek, layanan siji-mandeg, presentation pemandangan.





Informasi dhasar
  • Taun ngadeg
    --
  • Tipe Bisnis
    --
  • Negara / Wilayah
    --
  • Industri Utama
    --
  • Produk utama
    --
  • Wong sing sah
    --
  • Total karyawan
    --
  • Nilai output taunan
    --
  • Pasar Ekspor
    --
  • Pelanggan Makarya
    --
Contact Us
Take advantage of our unrivaled knowledge and experience, we offer you the best customization service.
How We Do It Meet And Define Global
The first thing we do is meeting with our clients and talk through their goals on a future project.
During this meeting, feel free to communicate your ideas and ask lots of questions.
Recommended
They are all manufactured according to the strictest international standards. Our products have received favor from both domestic and foreign markets.
They are now widely exporting to 200 countries.

Kirimake priksaan sampeyan

Pilih basa liyane
English
العربية
Deutsch
Español
français
italiano
日本語
한국어
Português
русский
български
čeština
हिन्दी
bahasa Indonesia
Basa Jawa
ქართველი
Latin
Bahasa Melayu
Nederlands
svenska
Pilipino
Tiếng Việt
Basa saiki:Basa Jawa