Kursi Makan
VR
    
1
Struktur Logam Stabil
Keel logam impor, awet ora gampang corrode lan nanggung gravitasi kuwat.
    
2
Dhuwur Load-prewangan
Bobot maksimal kursi yaiku 300kgs
    
3
Kaki Dilapisi Emas Kualitas
Sikil sing dilapisi emas, struktur stabil, ora gampang deform.
    
4
Spons tahan dhuwur
Spons daya tahan dhuwur, ora gampang ambruk, ora kesel sawise lungguh suwe.
    



        

Tutup anti banyu

Kulit-loropaken, breathable, anti banyu lan gampang kanggo njupuk care saka.

        
Spons kenthel

Spons daya tahan dhuwur, ora gampang ambruk, ora kesel sawise lungguh suwe.

Informasi produk

FAQ

1. Carane aku bisa njaluk kargo?
Kita duwe luwih saka 15 taun ing ekspor menyang macem-macem negara. Kita bisa nangani pangiriman kargo menyang port paling cedhak utawa pangiriman menyang gudang langsung.
2. Apa jumlah pesenan minimal sampeyan?
Kita duwe MOQ rinci kanggo saben item. Nanging kita uga nampa sampel lan pesenan LCL. Yen jumlah item siji ora bisa tekan MOQ, rega kudu rega sampel.
3. Kepiye carane bisa ngerti kepiye pesenanku ditindakake?
Pembayaran simpenan 30% --- miwiti produksi --- Njupuk foto sing dikonfirmasi --- mriksa logistik --- kiriman buku --- ngandhani pelanggan ETD&ETA---wadah muatan---pembayaran saldo---ngirim dokumen.

Kaluwihan

1.Layanan Inspeksi Langsung Gratis, Nelusuri kabeh proses poduct, supaya sampeyan ora kuwatir
2.15 taun sumber pengalaman pabrik
3. Nampa Layanan Kustomisasi Pribadi ( OEM&ODM)
4. Tim profesional, bisa nyedhiyakake layanan sing apik

Babagan XYM

Sawise pirang-pirang taun ngembangake, XinYiMei wis dadi pemasok berpengaruh ing lapangan iki. Dina iki, XinYiMei wis luwih saka 15 taun pengalaman ing Manufaktur lan ngekspor, spesialisasine ing produksi Furnitur hotel, Furnitur banquet lan Furnitur ruangan, etc. Ing 2017, XinYiMei kang Sub-bran ---- DreamEvent diadegaké, sawijining fungsi popularize dhuwur - cara identifikasi perabot kualitas. Lan nyedhiyakake perabotan praktis kanggo klien. Interpretasi "XinYiMei" ing basa Tionghoa yaiku "ngapresiasi acara sing apik banget". Xinyimei ngarep-arep yen perabot sing digawe bakal nggawa rejeki kanggo kabeh pelanggan. Adhering kanggo misi "Nggawa pasangan anyar donya wedding Fantastic", XinYiMei wis nglayani luwih saka 80 negara ing 6 bawana ing pungkasan 10 taun. Njupuk "Produk R&D "minangka inti saka strategi pembangunan, Xinyimei tansah upholds konsep desain produk kelas kapisan kabeh bebarengan, ndarbeni peralatan produksi majeng, Master proses produksi produk kelas kapisan. Layanan pangaturan dhewe kasedhiya ing XinYiMei. Produk XinYiMei wis certified. macem-macem tes sertifikasi standar internasional, kalebu ISO9001: 2015, SGS, BV, CE lan liya-liyane. Produk berkualitas tinggi, layanan peduli, reputasi apik lan kaluwihan liyane nggawe XinYiMei populer ing pasar. Swara 10 taun pengalaman produksi wis nggawe katrampilan produksi XinYiMei saya sampurna. Pabrik XinYiMei kalebu area 10.300 meter persegi lan dipérang dadi 3 bengkel: linen, hardware, lan plastik. Bengkel-bengkel kerja sama. XinyiMei tansah ngupayakake kesempurnaan ing produksi. Kanggo nyukupi akeh panjaluk pesenan tuku lan entuk produksi cerdas, pabrik XinYiMei wis tuku sawetara peralatan produksi otomatis, kayata robot welding, mesin cetakan injeksi otomatis. Saka pilihan perawatan bahan mentahan, kanggo kontrol kualitas dhuwur saka produk rampung, kabeh pangolahan menehi njamin kualitas dhuwur kanggo produk XinyiMei kang. standar dhuwur XinYiMei lan syarat ketat ing Furnitur uga mlaku liwat layanan kita. Tim XinYiMei sing dumadi saka luwih saka 100 wong wis mbentuk sistem jaminan layanan kualitas lengkap. Saka perencanaan lan desain sakabèhé, manufaktur produksi nganti transportasi lan instalasi, kabeh rincian XinyiMei bakal nimbang kanggo sampeyan. XinYiMei Furniture punika 15 taun hotel lan manufaktur Furnitur acara sing wis nglayani luwih saka 80 negara ing 6 bawana. Pabrik XinYiMei kalebu area 10.300 meter persegi lan dipérang dadi 3 bengkel: linen, hardware, lan plastik. Produk XinYiMei wis disertifikasi jinis tes sertifikasi standar internasional, kalebu ISO9001: 2015, SGS, BV, CE lan liya-liyane.

Pambuka produk

Informasi produk

 Best Quality PU fabric Leisure Chair Factory   

Kaluwihan Perusahaan

Tim profesional, bisa nyedhiyakake layanan sing apik

Nampa Layanan Kustomisasi Pribadi ( OEM&ODM)

One-Stop Project Purchase Service, Bisa ngirit wektu

Layanan Inspeksi Langsung Gratis, Nelusuri kabeh proses poduct, supaya sampeyan ora kuwatir

Sertifikasi lan Paten

Certificate
Certificate
Certificate
Certificate
Certificate


Informasi dhasar
  • Taun ngadeg
    --
  • Tipe Bisnis
    --
  • Negara / Wilayah
    --
  • Industri Utama
    --
  • Produk utama
    --
  • Wong sing sah
    --
  • Total karyawan
    --
  • Nilai output taunan
    --
  • Pasar Ekspor
    --
  • Pelanggan Makarya
    --
Contact Us
Take advantage of our unrivaled knowledge and experience, we offer you the best customization service.
How We Do It Meet And Define Global
The first thing we do is meeting with our clients and talk through their goals on a future project.
During this meeting, feel free to communicate your ideas and ask lots of questions.
Recommended
They are all manufactured according to the strictest international standards. Our products have received favor from both domestic and foreign markets.
They are now widely exporting to 200 countries.

Kirimake priksaan sampeyan

Pilih basa liyane
English
العربية
Deutsch
Español
français
italiano
日本語
한국어
Português
русский
български
čeština
हिन्दी
bahasa Indonesia
Basa Jawa
ქართველი
Latin
Bahasa Melayu
Nederlands
svenska
Pilipino
Tiếng Việt
Basa saiki:Basa Jawa