Produk
VR


Spons elastisitas dhuwur
Spons kapadhetan dhuwur ora gampang deform. Spons kapadhetan dhuwur nduweni pori-pori sing apik lan kualitas sing luwih apik. Kekuwatan kasebut ditrapake kanthi rata ing kabeh bagean saka fuselage, sing tahan lama.
Kulit PU


· Tekstur sing jelas Jaminan kualitas

· Tektur lengkap kandel lan sentuhan alus

· Ketahanan goresan abrasiKetahanan warna sing apik

Teknik Jahitan
Nggunakake jahitan mekanis sing paling maju kanggo nggawe kursi, saben kursi bisa nyukupi standar jahitan, lan ora ana kahanan liyane utawa kurang.
Pojok Kursi
Pojok kursi wis inlaid karo stainless steel kanggo nglindhungi lan nyegah saka kang tatu.
Alas Kaki Kursi
Beda saka pad sikil kursi, kita nggunakake sikil kursi stainless steel, sing bisa dipindhah lan ngidini sampeyan njagong kanthi stabil ing lemah sing ora rata tanpa njaluk dhuwit. Ing sisih ngisor uga dilapisi plastik bisu kanggo nggawe kursi bisu. Ora ngrusak lantai






  •           
    Nampa Layanan Kustomisasi Pribadi ( OEM&ODM)
  •           
    Layanan Inspeksi Langsung Gratis, Nelusuri kabeh proses poduct, supaya sampeyan ora kuwatir
  •           
    One-Stop Project Purchase Service, Bisa ngirit wektu
  •           
    15 taun sumber pengalaman pabrik
  •           
    Tim profesional, bisa nyedhiyakake layanan sing apik
Hubungi Kita
Telpon utawa ngunjungi kita.
Zona industri Meizhen, kutha Jiujiang, distrik Nanhai, kutha Foshan, provinsi Guandong
  • Jeneng Perusahaan
                
    Guangdong xinyimei furniture Co., LTD
  • E-mail
                
    sales2@xymfurniture.com
  • TEL
                
    +8618025955987


Informasi dhasar
  • Taun ngadeg
    --
  • Tipe Bisnis
    --
  • Negara / Wilayah
    --
  • Industri Utama
    --
  • Produk utama
    --
  • Wong sing sah
    --
  • Total karyawan
    --
  • Nilai output taunan
    --
  • Pasar Ekspor
    --
  • Pelanggan Makarya
    --
Contact Us
Take advantage of our unrivaled knowledge and experience, we offer you the best customization service.
How We Do It Meet And Define Global
The first thing we do is meeting with our clients and talk through their goals on a future project.
During this meeting, feel free to communicate your ideas and ask lots of questions.
Recommended
They are all manufactured according to the strictest international standards. Our products have received favor from both domestic and foreign markets.
They are now widely exporting to 200 countries.

Kirimake priksaan sampeyan

Pilih basa liyane
English
العربية
Deutsch
Español
français
italiano
日本語
한국어
Português
русский
български
čeština
हिन्दी
bahasa Indonesia
Basa Jawa
ქართველი
Latin
Bahasa Melayu
Nederlands
svenska
Pilipino
Tiếng Việt
Basa saiki:Basa Jawa