Produk
VR

- Halo kabeh iki susan, aku bakal nuduhake sampeyan kursi chameleon desain khusus iki minangka desain anyar akeh pelanggan milih kursi iki kanggo acara pernikahan lan pesta liyane.
amarga desain iki apik banget lan populer banget ing pasar afrika sampeyan bisa ndeleng warna kursi iki khusus ana rong warna ing mburi yaiku emas lan ireng sampeyan bisa ngatur warna.  sing disenengi lan sepupu lan kursi kursi iki khusus iki uga digawe saka Velcro ing ngisor bantal nanging pigura beda karo desain biasa liyane kita nambah 4 bar ing pigura supaya katon luwih kuwat lan awet. bisa nanggung luwih saka 300 kg yen sampeyan pengin ngerti rincian liyane, hubungi kita bye.

Proses Produksi

Framework saka wedding digunakake kursi logam tiffany:

Gambar rinci

Desain khusus bisa nggawe kursi katon elegan lan mulya.

Bantal nggawe sampeyan nyaman nalika lungguh ing kursi.

Teknologi maju bisa nggawe kursi kuwat lan awet.




 





Pabrik Kita


Grup Xinyimei duweni 2 merek sing jenenge Dreamevent lan Xinyimei.

Pabrik kalebu area 12 000 meter persegi lan dibagi

dadi 3 bengkel: linen, hardware, lan plastik. Bengkel-bengkel

gotong royong. Dreamevent  tansah ngupayakake

kesempurnaan ing produksi. Saka pilihan perawatan bahan mentah,

kanggo kontrol kualitas dhuwur saka produk rampung. Kabeh proses

nyedhiyakake jaminan kualitas dhuwur kanggo produk XinyiMei.


Kerjasama Pelanggan

Produk kita utamane didol ing Eropa Amerika Utara lan Afrika. Produk kita yaikubanget populer ing saindhenging negara lan
diekspor menyang Rusia, Australa, Kanada. Amerika, Ghana, Timur Tengah, lan negara lan wilayah liyane kanggo desain unik
lankualitas ecellent.


Informasi dhasar
  • Taun ngadeg
    --
  • Tipe Bisnis
    --
  • Negara / Wilayah
    --
  • Industri Utama
    --
  • Produk utama
    --
  • Wong sing sah
    --
  • Total karyawan
    --
  • Nilai output taunan
    --
  • Pasar Ekspor
    --
  • Pelanggan Makarya
    --
Kepiye Cara Kita Ketemu lan Netepake Global
Babagan pisanan sing kita lakoni yaiku ketemu karo para klien lan ngomong babagan tujuane babagan proyek sing bakal teka.
Sajrone rapat iki, aja ragu-ragu kanggo komunikasi ide lan takon akeh pitakonan.
Dianjurake
Kabeh mau diprodhuksi miturut standar internasional sing paling ketat. Produk kita wis ditampa saka pasar domestik lan manca.
Dheweke saiki akeh ngekspor menyang 200 negara.

Kirimake priksaan sampeyan

Pilih basa liyane
English
العربية
Deutsch
Español
français
italiano
日本語
한국어
Português
русский
български
čeština
हिन्दी
bahasa Indonesia
Basa Jawa
ქართველი
Latin
Bahasa Melayu
Nederlands
svenska
Pilipino
Tiếng Việt
Basa saiki:Basa Jawa