Kursi Chiavari
VR
Royal stackable wedding chameleon chiavari kursi Cross Back kursi
halo kabeh, iki susan
ayo daktuduhake kursi bunglon kita
kene sawetara desain beda
kursi bunglon populer banget
kabeh neng ndunyo
 Ayo kula nuduhake rincian iki
 digawe saka bahan wesi
lan iku electroplate
katon sumunar
werna iku sumunar lan ayu banget
Bantal kursi iki khusus
Iku bisa dicopot
padha Velcro
ing ngisor bantal
lan ing pigura iku gampang kanggo pas
iku banget trep
 lan trep banget kanggo tumpukan kursi
yen sampeyan pengin ngerti rincian liyane ing kursi iki
hubungi kita!
bye

New panas sade wedding numpuk logam sillas tiffany

Proses Produksi

Rangka wedding digunakake kursi tiffany logam:

Gambar rinci

Desain khusus bisa nggawe kursi katon elegan lan mulya.

Bantal nggawe sampeyan nyaman nalika lungguh ing kursi.

Teknologi maju bisa nggawe kursi kuwat lan awet.

Packing& Pangiriman
Produk sing gegandhengan
Perusahaan Kita

Tim penjualan profesional kita

Pabrik kita

FAQ lan Layanan

1. Carane aku bisa njaluk kargo?
kita duwe luwih saka 8 taun ekspor menyang negara sing beda-beda. Kita bisa nangani pangiriman kargo menyang pelabuhan sing paling cedhak utawa dikirim menyang gudang sampeyan langsung.

2. Kepiye carane bisa ngerti carane pesenanku ditindakake?
Pembayaran simpenan 30% --- miwiti produksi --- Njupuk foto sing dikonfirmasi --- mriksa logistik --- kiriman buku --- ngandhani pelanggan ETD&ETA---wadah muatan---pembayaran saldo---ngirim dokumen.

3. Apa aku bisa ngunjungi pabrik sampeyan?
Manawa, kita duwe pabrik ing foshan, China. Yen sampeyan pengin ngunjungi pabrik kita, hubungi kita kanggo nggawe janjian. Kita bisa ngatur driver kanggo milih sampeyan.

4. Apa jumlah pesenan minimal sampeyan?
Kita duwe MOQ rinci kanggo saben item. Nanging kita uga nampa sampel lan pesenan LCL. Yen jumlah item siji ora bisa tekan MOQ, rega kudu rega sampel.
5. Suwene barangku bakal dadi garansi?
Kita duwe garansi 3 taun ing panggunaan sing tepat. Bingkai kursi pesta kita duwe garansi 5 taun Nalika ngemot kita bakal Nyiyapake sawetara lukisan minyak ing wadhah. Yen kursi sampeyan goresan ing mangsa ngarep, sampeyan bisa ndandani. 


Tetembungane:
Garis produk 1.Our utamane kalebu kursi lan meja hotel sing berkualitas tinggi lan produk sing gegandhengan kayata tutup meja lan kursi lan serbet. We offer kualitas apik lan produk rega apik kanggo klien kita karo pangiriman ing wektu.
2.More gambar saka kursi bakal nyedhiyani yen sampeyan perlu.
3. Yen sampeyan duwe pitakon babagan kursi, hubungi kita. Kita bakal mangsuli sampeyan sanalika bisa. Sugeng rawuh ing pitakonan babagan kursi tiffany kita.


Informasi dhasar
  • Taun ngadeg
    --
  • Tipe Bisnis
    --
  • Negara / Wilayah
    --
  • Industri Utama
    --
  • Produk utama
    --
  • Wong sing sah
    --
  • Total karyawan
    --
  • Nilai output taunan
    --
  • Pasar Ekspor
    --
  • Pelanggan Makarya
    --
Kepiye Cara Kita Ketemu lan Netepake Global
Babagan pisanan sing kita lakoni yaiku ketemu karo para klien lan ngomong babagan tujuane babagan proyek sing bakal teka.
Sajrone rapat iki, aja ragu-ragu kanggo komunikasi ide lan takon akeh pitakonan.
Dianjurake
Kabeh mau diprodhuksi miturut standar internasional sing paling ketat. Produk kita wis ditampa saka pasar domestik lan manca.
Dheweke saiki akeh ngekspor menyang 200 negara.

Kirimake priksaan sampeyan

Pilih basa liyane
English
العربية
Deutsch
Español
français
italiano
日本語
한국어
Português
русский
български
čeština
हिन्दी
bahasa Indonesia
Basa Jawa
ქართველი
Latin
Bahasa Melayu
Nederlands
svenska
Pilipino
Tiếng Việt
Basa saiki:Basa Jawa