Kursi Resin Chiavari
VR

Kaluwihan

1.One-Stop Project Purchase Service, Bisa ngirit wektu
2.Layanan Inspeksi Langsung Gratis, Nelusuri kabeh proses poduct, supaya sampeyan ora kuwatir
3.15 taun sumber pengalaman pabrik

4. Nampa Layanan Kustomisasi Pribadi ( OEM&ODM)


Perbandingan Kursi Resin

Nggunakake pakaryan unik

Gelembung udara sing luwih sithik nggawe kursi luwih awet lan ora bakal retak sajrone uji coba



Bahan resin kursi luwih padhet

Kursi kasebut diisi bahan resin sabisa-bisa kanggo resistensi dampak sing luwih apik



Kursi sing luwih gedhe

Ing piring jog luwih akeh nambah area kontak, relieves meksa ing sikil, lan nggawe sampeyan ora kesel lungguh kanggo dangu


Nggunakake bahan resin tahan UV sing paling apik

nggunakake materi resin anti-ultraviolet paling apik, iku ora bakal nguripake kuning sawise 8-10 taun panggunaan, lan materi resin kita bisa tekan bahan sing bisa ditonton, sing aman kanggo awak lan ora bakal mambu aneh.


bantalan kuwat

Kapasitas bantalan super kuwat 250KG ora bakal retak ing kursi

FAQ

1. Carane aku bisa njaluk kargo?
We duwe luwih saka 15 taun ing ekspor menyang macem-macem negara. Kita bisa nangani ngirim kargo menyang port paling cedhak utawa ngirim menyang gudang langsung.
2. Kepiye carane bisa ngerti kepiye pesenanku ditindakake?
30% pembayaran simpenan --- miwiti produksi --- Njupuk foto sing dikonfirmasi --- mriksa logistik---buku kintunan---ngabari customer ETD&ETA---muat wadhah --- pembayaran saldo --- ngirim dokumen.
3. Bisa aku ngunjungi pabrik sampeyan?
mesthi, kita duwe pabrik kita ing Foshan, China. Yen sampeyan pengin duwe kunjungan menyang pabrik kita, hubungi kita kanggo nggawe janjian. Kita bisa ngatur sopir kanggo njupuk sampeyan watara.

Babagan XYM

Sawise taun ngembangaken, XinYiMei wis dadi supplier pengaruh ing lapangan iki. Dina iki, XinYiMei wis luwih saka 15 taun pengalaman ing manufaktur lan ngekspor, khusus ing produksi hotel furnitur, perabot pesta lan perabot ruangan, lsp. Ing 2017, Sub-bran XinYiMei ---- DreamEvent diadegake, fungsine yaiku populerake metode identifikasi furnitur berkualitas tinggi. Lan nyedhiyani Furnitur praktis kanggo klien. Interpretasi "XinYiMei" ing basa Tionghoa yaiku "ngapresiasi sing apik banget acara”. Xinyimei ngarep-arep yen perabot sing digawe bakal nggawa rejeki kanggo kabeh pelanggan. Adhering kanggo misi "Nggawa donya anyar pasangan wedding Fantastic", XinYiMei wis njabat luwih saka 80 negara liwat 6 bawana ing 10 taun pungkasan. Njupuk "Produk" R&D" minangka inti strategi pangembangan, Xinyimei tansah njunjung konsep desain produk kelas kapisan kabeh bebarengan, ndarbeni majeng peralatan produksi, master proses produksi produk kelas siji. Layanan kustomisasi pribadi kasedhiya ing XinYiMei. Produk XinYiMei wis disertifikasi jinis internasional testing sertifikasi standar, kalebu ISO9001:2015, SGS, BV, CE lan sateruse. Produk berkualitas tinggi, layanan peduli, reputasi apik lan liya-liyane kaluwihan nggawe XinYiMei populer ing pasar. Swara 10 taun pengalaman produksi wis digawe produksi XinYiMei kang skills tambah sampurna. Pabrik XinYiMei nyakup area 10.300 meter persegi lan dibagi dadi 3 bengkel: linen, hardware, lan plastik. Bengkel kerja sama karo wong liyo. XinyiMei tansah ngupayakake kesempurnaan ing produksi. Kanggo nyukupi jumlah sing akeh panjaluk pesenan tuku lan entuk produksi cerdas, pabrik XinYiMei wis dituku sawetara peralatan produksi otomatis, kayata kita welding robot, otomatis mesin ngecor injeksi. Saka pilihan care bahan mentahan, kanggo kontrol kualitas dhuwur saka produk rampung, kabeh pangolahan nyedhiyakake jaminan kualitas dhuwur kanggo produk XinyiMei. standar dhuwur XinYiMei lan syarat ketat ing Furnitur uga mlaku liwat layanan kita. Tim XinYiMei dumadi saka luwih saka 100 wong wis kawangun sistem jaminan layanan kualitas lengkap. Saka planning sakabèhé lan desain, produksi produksi menyang transportasi lan instalasi, kabeh rincian XinyiMei bakal kanthi nimbang kanggo sampeyan. XinYiMei Furniture punika 15 taun hotel lan Produsèn Furnitur acara sing wis nglayani luwih saka 80 negara ing 6 bawana. XinYiMei Pabrik kalebu area 10.300 meter persegi lan dipérang dadi 3 workshop: linen, hardware, lan plastik. Produk XinYiMei duwe wis disertifikasi jinis sertifikasi standar internasional testing, kalebu ISO9001: 2015, SGS, BV, CE lan ing.

 

Kaluwihan Perusahaan

One-Stop Project Purchase Service, Bisa ngirit wektu

Layanan Inspeksi Langsung Gratis, Nelusuri kabeh proses poduct, supaya sampeyan ora kuwatir

Tim profesional, bisa nyedhiyakake layanan sing apik

Nampa Layanan Kustomisasi Pribadi ( OEM&ODM)

Sertifikasi lan Paten

Certificate
Certificate
Certificate
Certificate
Certificate


Informasi dhasar
  • Taun ngadeg
    --
  • Tipe Bisnis
    --
  • Negara / Wilayah
    --
  • Industri Utama
    --
  • Produk utama
    --
  • Wong sing sah
    --
  • Total karyawan
    --
  • Nilai output taunan
    --
  • Pasar Ekspor
    --
  • Pelanggan Makarya
    --
Contact Us
Take advantage of our unrivaled knowledge and experience, we offer you the best customization service.
How We Do It Meet And Define Global
The first thing we do is meeting with our clients and talk through their goals on a future project.
During this meeting, feel free to communicate your ideas and ask lots of questions.
Recommended
They are all manufactured according to the strictest international standards. Our products have received favor from both domestic and foreign markets.
They are now widely exporting to 200 countries.

Kirimake priksaan sampeyan

Pilih basa liyane
English
العربية
Deutsch
Español
français
italiano
日本語
한국어
Português
русский
български
čeština
हिन्दी
bahasa Indonesia
Basa Jawa
ქართველი
Latin
Bahasa Melayu
Nederlands
svenska
Pilipino
Tiếng Việt
Basa saiki:Basa Jawa