Kabar
VR

Pandhuan dekorasi pesta Natal 2022

Desember 05, 2022

1. Abang Tradisional& Gaya Ijo

Kita kabeh ngerti, abang lan ijo minangka nuansa klasik Natal. Mulane, warna pesta Natal gaya abang-ijo ora ketinggalan jaman. Kursi pesta kanthi tutup kursi abang lan ijo minangka pilihan sing paling apik kanggo pesta jinis iki.

Wigati dicathet yen nalika sampeyan nggunakake kombinasi kasebut, dekorasi desktop (kayata centerpiece) kudu ora apik banget. Kanthi wit Natal, kabeh ruang pesta kebak suasana Natal. Iki Natal kaya sing kita bayangake!


2. Fantastic Golden& Gaya perak

Emas uga minangka salah sawijining warna klasik Natal. Kanthi perkembangan jaman, salaka pasangan emas uga dadi warna favorit Natal.

Kursi chiavari emas minangka pilihan tanpa kuwatir kanggo pesta natal gaya emas. Amarga kursi iki bisa nyetel ruang pesta sing mewah lan elegan tanpa tutup dekorasi. Apa maneh, rega kursi chiavari saka logam utawa kayu terjangkau.


Kanggo pesta gaya perak. Kursi akrilik minangka pilihan sing paling apik. Kursi transparan katon elegan lan cocok kanggo acara njero ruangan lan ruangan.


3. Ireng Misterius& Gaya Putih

Pesta gaya ireng lan withe minangka tren dekorasi Natal anyar kanggo wong enom. Ireng lan putih minangka klasik sing trendi, lan referensi saiki kanggo dekorasi Natal ora nggumunake.

Ireng tansah nggawe wong ngrasa misterius. Mulane, nalika ireng minangka warna utama pesta Natal, dihiasi karo emas utawa putih sing padhang ora bakal nggawe kabeh ruang jero.

Werna putih minangka simbol kemurnian. Nambahake abang lan ijo Natal tradisional menyang ruang pesta kanthi warna putih minangka warna utama nggawe wong rumangsa anget.


Informasi dhasar
  • Taun ngadeg
    --
  • Tipe Bisnis
    --
  • Negara / Wilayah
    --
  • Industri Utama
    --
  • Produk utama
    --
  • Wong sing sah
    --
  • Total karyawan
    --
  • Nilai output taunan
    --
  • Pasar Ekspor
    --
  • Pelanggan Makarya
    --

Kirimake priksaan sampeyan

Pilih basa liyane
English
العربية
Deutsch
Español
français
italiano
日本語
한국어
Português
русский
български
čeština
हिन्दी
bahasa Indonesia
Basa Jawa
ქართველი
Latin
Bahasa Melayu
Nederlands
svenska
Pilipino
Tiếng Việt
Basa saiki:Basa Jawa