Kabar
VR

【Kabar Pameran】Kursi wedding ing pameran CIFF ing Guangzhou, China

Maret 22, 2023
【Kabar Pameran】Kursi wedding ing pameran CIFF ing Guangzhou, China

Tionghoa dikenal anget lan grapyak, lan seneng mbuwang pihak kanggo wedding lan mengeti penting. Njupuk iki kesempatan, padha bisa ngajak kulawarga lan kanca-kanca kanggo nuduhake kabungahan. Iki adil iku salah siji saka cara paling apik kanggo mbuwang partai.
Minangka profesional Produsèn acara lan wedding Furnitur, kita mlumpat iki kesempatan. Sawise disertifikasi dening panitia, pabrik kita kinurmatan kanggo diijini melu ing pameran.
Kita miwiti nyiapake pameran iki ing Oktober taun kepungkur. We dianakaké a kompetisi profesional lan milih dodolan paling apik. Kompetisi kalebu rong bagean: tes tulis lan simulasi skenario. Kabeh dodolan staf ing perusahaan kita nindakake sing paling apik. Pungkasane, tim paling dhuwur entuk kesempatan kanggo melu ing pameran iki. Kita manawa padha cukup profesional kanggo ngatasi kabeh masalah klien ingwektu.


 





Pabrik Kita


Grup Xinyimei duweni 2 merek sing jenenge Dreamevent lan Xinyimei.

Pabrik kalebu area 12 000 meter persegi lan dibagi

dadi 3 bengkel: linen, hardware, lan plastik. Bengkel-bengkel

gotong royong. Dreamevent  tansah ngupayakake

kesempurnaan ing produksi. Saka pilihan perawatan bahan mentah,

kanggo kontrol kualitas dhuwur saka produk rampung. Kabeh proses

nyedhiyakake jaminan kualitas dhuwur kanggo produk XinyiMei.


Kerjasama Pelanggan

Produk kita utamane didol ing Eropa Amerika Utara lan Afrika.Produk kita yaikubanget populer ing saindhenging negara lan
diekspor menyang Rusia, Australa, Kanada. Amerika, Ghana, Timur Tengah, lan negara lan wilayah liyane kanggo desain unik
lankualitas ecellent.


Informasi dhasar
  • Taun ngadeg
    --
  • Tipe Bisnis
    --
  • Negara / Wilayah
    --
  • Industri Utama
    --
  • Produk utama
    --
  • Wong sing sah
    --
  • Total karyawan
    --
  • Nilai output taunan
    --
  • Pasar Ekspor
    --
  • Pelanggan Makarya
    --

Kirimake priksaan sampeyan

Pilih basa liyane
English
العربية
Deutsch
Español
français
italiano
日本語
한국어
Português
русский
български
čeština
हिन्दी
bahasa Indonesia
Basa Jawa
ქართველი
Latin
Bahasa Melayu
Nederlands
svenska
Pilipino
Tiếng Việt
Basa saiki:Basa Jawa