Kabar
VR

PAMERAN PERDAGANGAN CHINA (INDONESIA) 2023

Mei 24, 2023

Halo kabeh, aku duwe kabar apik kanggo sampeyan. (INDONESIA) Pameran TRADE FAIR 2023 wis diwiwiti. Pelanggan sing teka ing pameran sajrone wektu kasebut bisa nonton lan nguji kursi kita kanthi luwih intuisi. Bahan sing dipilih njamin kepuasan pelanggan. Kajaba iku, kanggo ngrameke ulang taun 16 perusahaan kita, perusahaan kita mutusake, Sampeyan bisa seneng kupon 1000USD nalika sampeyan nggawe pesenan sajrone pameran kasebut. Wektu iku saka 24 Mei nganti 26 Mei. Sugeng rawuh.

Babagan XYM

Sawise pembangunan taun, Xinyimei wis dadi supplier pengaruh ing lapangan iki. Saiki, Xinyimei wis luwih saka 16 taun manufaktur lan ngekspor pengalaman, spesialisasine ing produksi Furnitur hotel, Furnitur banquet lan Furnitur ruangan, etc. Adhering kanggo misi "nggawe wedding impen kanggo pasangan ing saindhenging donya", Xinyimei wis nglayani luwih saka 100 negara ing 6 bawana ing 16 taun kepungkur. Xinyimei njupuk "riset lan pangembangan produk" minangka strategi pangembangan inti, tansah netepi konsep desain produk kelas kapisan, nduweni peralatan produksi majeng, lan nguwasani teknologi produksi produk kelas siji. Xinyimei nyedhiyakake layanan kustomisasi pribadi. Produk Xinyimei wis lulus ISO9001: 2015, SGS, BV, CE lan tes sertifikasi standar internasional liyane. Kaluwihan saka produk kualitas dhuwur, layanan nimbang, lan reputasi apik nggawe Xinyimei populer ing pasar. Kanthi luwih saka 16 taun pengalaman produksi, teknologi produksi Xinyimei dadi liyane lan liyane sampurna. Pabrik Xinyimei kalebu area 15.000 meter persegi lan dipérang dadi telung bengkel: linen, hardware lan plastik. Lokakarya iki kerja sama karo siji liyane. Xinyimei tansah ngupayakake keunggulan ing produksi. Kanggo nyukupi permintaan sing luwih akeh kanggo pesenan tuku lan mujudake produksi cerdas, Pabrik Xinyimei wis tuku sawetara peralatan produksi otomatis kayata robot welding lan mesin cetakan injeksi otomatis. Saka pilihan bahan mentah sing ketat nganti kontrol kualitas produk rampung, kabeh proses menehi jaminan kualitas kanggo produk Xinyimei.

Informasi dhasar
  • Taun ngadeg
    --
  • Tipe Bisnis
    --
  • Negara / Wilayah
    --
  • Industri Utama
    --
  • Produk utama
    --
  • Wong sing sah
    --
  • Total karyawan
    --
  • Nilai output taunan
    --
  • Pasar Ekspor
    --
  • Pelanggan Makarya
    --

Kirimake priksaan sampeyan

Pilih basa liyane
English
العربية
Deutsch
Español
français
italiano
日本語
한국어
Português
русский
български
čeština
हिन्दी
bahasa Indonesia
Basa Jawa
ქართველი
Latin
Bahasa Melayu
Nederlands
svenska
Pilipino
Tiếng Việt
Basa saiki:Basa Jawa