Kabar
VR

【Rekomendasi】kursi lan meja stainless steel --- tren epidemi

Oktober 18, 2022
【Rekomendasi】kursi lan meja stainless steel --- tren epidemi

Milih perabot mbutuhake pengalaman. Bahan sing beda-beda mbutuhake perhatian sing beda kanggo rincian babagan nggawe furnitur sing berkualitas. Senajan Furnitur stainless steel misuwur kanggo nggunakake, stainless steel uga digunakake kanggo wangun lan fungsi; sinare gandum rampung lan kekuatane.

 

Mangkene tips penting babagan fitur teknik ing kursi stainless steel sing kudu digatekake.

 


Welding

Sembarang las apik ora mung fungsi ngemu bagean stainless steel bebarengan, iku kudu grinned lan smoothened watara sudhut peserta saka pigura kursi. Iki kanggo mesthekake wangun kursi tetep ayu.

Njupuk dipikir nyedhaki lan aran sing Gamelan watara sudhut lan sudhut las karo tangan kanggo mesthekake polish wis rampung bener.

 


Mlengkung

Kanggo pigura kursi stainless steel, biasane digawe nggunakake tabung stainless steel. Mlengkung ditindakake kanggo entuk busur saka wangun sing dibutuhake saka kursi sing apik.

Bending tabung baja sing apik gumantung banget marang pengalaman tukang nggunakake mesin bending rotary kanggo entuk konsistensi bend.

 


Rampung

Pungkasan, sentuhan finishing permukaan minangka fitur pungkasan sing kudu dipriksa. Deleng lan rasakake konsistensi arah gandum lan sumunar.

Tingkat finish gumantung saka kisaran sabuk grit utawa finish wheel kanggo ngasilake tingkat finish. Rampung arsitektur (uga diarani, disapu resik, arah utawa satin finish) bisa digunakake kanggo lumahing stainless steel sing kanggo nambah ambience lan swasana ati panggonan. Elinga kanggo njaga lan ngrawat finish amarga ora 100% tanpa goresan.

 

 


Informasi dhasar
  • Taun ngadeg
    --
  • Tipe Bisnis
    --
  • Negara / Wilayah
    --
  • Industri Utama
    --
  • Produk utama
    --
  • Wong sing sah
    --
  • Total karyawan
    --
  • Nilai output taunan
    --
  • Pasar Ekspor
    --
  • Pelanggan Makarya
    --

Kirimake priksaan sampeyan

Pilih basa liyane
English
العربية
Deutsch
Español
français
italiano
日本語
한국어
Português
русский
български
čeština
हिन्दी
bahasa Indonesia
Basa Jawa
ქართველი
Latin
Bahasa Melayu
Nederlands
svenska
Pilipino
Tiếng Việt
Basa saiki:Basa Jawa