Produk
VR

company-profile.jpg

product-detail_02_01.gif

product-detail_02_02.gifproduct-detail_02_02.gifproduct-detail_02_03.gifproduct-detail_02_03.gifproduct-detail_02_04.gifproduct-detail_02_04.gif

product-detail_02_05.gifproduct-detail_02_05.gifproduct-detail_02_06.gifproduct-detail_02_06.gifproduct-detail_02_07.jpgproduct-detail_02_07.jpg

product-detail4_02.jpg

CHAIR.jpg

stainless-banquet-chair2.jpgModel No.XYM-0YH90
Bahan

Wesi (Chrome rampung)

Ukuran450W * 520D * 460SH * 920H mm
AplikasiDining hall, konferensi, wedding, hotel etc
Pakettas PP + tas serat, 10-13pcs/tumpukan
Bobot4, 8kg
BantalKapadhetan dhuwur spongy
lukisanCat non-beracun sing ramah lingkungan
warna

Emas, perak, putih, ireng, lsp

Garansi3 taun ing panggunaan normal
FiturNyaman lan awet

stainless-banquet-chair3.jpg

Quality-comparison5.jpg

quality-comparison1.jpg

wedding-chair-factory.jpg

banquet-chair-supplier1.jpgbanquet-chair-supplier2.jpgbanquet-chair-supplier3.jpgbanquet-chair-supplier6.jpgbanquet-chair-supplier5.jpg

wedding-banquet-chairs2.jpg

available-color.jpg

available-color2.jpg

available-banquet-chair-tube.jpg

banquet-chair-factory.jpg

  

banquet-chair-factory2.jpg

product-detail_08.jpg

1. Carane aku bisa njaluk sawetara conto?

1) We are diajeni kanggo kurban conto. Sampel bakal biaya kaping pindho, klien kudu mbayar biaya kurir. 

Biaya siji kursi bakal dikurangi saka pembayaran kanggo pesenan resmi.

2) Babagan biaya kurir: sampeyan bisa ngatur layanan RPI (remote pick-up) marang FEDEX, UPS, DHL, TNT, lsp. 

kanggo njupuk sampel; utawa ngandhani akun koleksi DHL sampeyan. Banjur sampeyan bisa mbayar barang langsung menyang sampeyan 

perusahaan operator lokal.

2. Kepiye carane pabrik sampeyan nindakake babagan kontrol kualitas?
Kualitas minangka garis urip kita! Saka wiwitan nganti pungkasan, kita duwe QC ing saben bagean produksi:
1) Kabeh bahan mentahan kita digunakake ramah lingkungan;
2) Buruh trampil ngurus saben rinci.
3) Departemen kontrol kualitas khusus tanggung jawab kanggo mriksa kualitas ing saben proses.
3. Kepiye carane sampeyan bisa mbuktekake kursi sampeyan kanthi kualitas apik?
Kita ngrancang sawetara profesional kanggo macem-macem, kaya tes Kekerasan, tes bantalan beban, tes proteksi geni, tes Lukisan, lsp.

1) Yen sampeyan diijini ngunjungi pabrik, sampeyan bisa ngrampungake tes dhewe, kita bakal menehi pandhuan ing situs kasebut. 

Sugeng rawuh ing pabrik kita!

2) Yen sampeyan pengin supaya online, kita bisa nuduhake video test sadurunge nggawe pesenan. 
4. Apa aku bisa ngatur kursiku?

Ya mesthi. Kita pabrik, bisa nampa syarat pangaturan dhewe. Kita bisa nyithak utawa emboss logo hotel ing 

barang utawa kothak packing, kanggo tujuan pangayoman paten, layang saka pengacara (layang wewenang) bakal kasedhiya kanggo 

ing logo.


back-to-home.jpg

@Kabeh gambar ing ndhuwur dijupuk dening XYM FURNITURE. Tanpa ijin, perusahaan komersial bakal dituntut kanggo tanggung jawab hukum miturut hukum.

Informasi dhasar
  • Taun ngadeg
    --
  • Tipe Bisnis
    --
  • Negara / Wilayah
    --
  • Industri Utama
    --
  • Produk utama
    --
  • Wong sing sah
    --
  • Total karyawan
    --
  • Nilai output taunan
    --
  • Pasar Ekspor
    --
  • Pelanggan Makarya
    --
Kepiye Cara Kita Ketemu lan Netepake Global
Babagan pisanan sing kita lakoni yaiku ketemu karo para klien lan ngomong babagan tujuane babagan proyek sing bakal teka.
Sajrone rapat iki, aja ragu-ragu kanggo komunikasi ide lan takon akeh pitakonan.
Dianjurake
Kabeh mau diprodhuksi miturut standar internasional sing paling ketat. Produk kita wis ditampa saka pasar domestik lan manca.
Dheweke saiki akeh ngekspor menyang 200 negara.

Kirimake priksaan sampeyan

Pilih basa liyane
English
العربية
Deutsch
Español
français
italiano
日本語
한국어
Português
русский
български
čeština
हिन्दी
bahasa Indonesia
Basa Jawa
ქართველი
Latin
Bahasa Melayu
Nederlands
svenska
Pilipino
Tiếng Việt
Basa saiki:Basa Jawa