Kursi Banquet Steel
VR

Deskripsi Produk

Furnitur restoran hotel kursi makan modern

Bahan

Rangka baja tahan karat + kain kulit pu

Ukuran kursi

460W * 540D * 1100 Hmm

warna

Putih / mawar emas lan disesuaikan

Bantal kursi

Spons Kapadhetan dhuwur (65kg / cbm)

tumpukan

15 pcs / paket. Desain stackable kanggo ngirit papan lan biaya pengiriman

Karya tangan

Welding profesional& nggiling

Packing

2pcs/ctn, biasane nggunakake paket karton kursi, kanggo nglindhungi kursi dining.

Njamin

Luwih saka 3 taun

Pangiriman 

15 dina / 20ft, pangiriman ing wektu

Loading

20GP:600pcs;40GP:1200pcs;40HQ:1500pcs

pambayaran

30% simpenan, 70% sadurunge pangiriman

image.png

Gambar rinci

image.png

Proses Produk

image.png

Produk Rampung:

image.png

image.png

Packing& Pangiriman

image.png

image.png

image.png

Gaya liyane

image.png

Perusahaan Kita

image.png

image.png

image.png

image.png

image.png

image.png

FAQ

Q1.How aku bisa njaluk kargo?
Kita duwe luwih saka 8 taun ing ekspor menyang macem-macem negara. Kita bisa nangani pangiriman kargo menyang port paling cedhak utawa pangiriman menyang gudang langsung.


Q2. Kepiye carane bisa ngerti kepiye pesenanku ditindakake?
Pembayaran simpenan 30% --- miwiti produksi --- Njupuk foto sing dikonfirmasi --- mriksa logistik --- kiriman buku --- ngandhani pelanggan ETD&ETA---wadah muatan---pembayaran saldo---ngirim dokumen.


Q3. Apa aku bisa ngunjungi pabrik sampeyan?
Manawa, kita duwe pabrik ing Foshan, China. Yen sampeyan pengin ngunjungi pabrik kita, hubungi kita kanggo nggawe janjian. Kita bisa ngatur sopir kanggo njupuk sampeyan.


Q4.Apa jumlah pesenan minimal sampeyan?
Kita duwe MOQ rinci kanggo saben item. Nanging kita uga nampa sampel lan pesenan LCL. Yen jumlah barang siji ora bisa tekan MOQ, rega produk bakal tikel kaping pindho.


Q5. Suwene barangku bakal dadi garansi?
Kita duwe garansi 3 taun miturut panggunaan sing tepat .Pigura kursi stainless steel kita duwe garansi 5 taun Nalika ngemot kita bakal Nyiyapake sawetara lukisan minyak ing wadhah. Yen kursi sampeyan gores ing mangsa ngarep, sampeyan bisa ndandani.

 



Informasi dhasar
  • Taun ngadeg
    --
  • Tipe Bisnis
    --
  • Negara / Wilayah
    --
  • Industri Utama
    --
  • Produk utama
    --
  • Wong sing sah
    --
  • Total karyawan
    --
  • Nilai output taunan
    --
  • Pasar Ekspor
    --
  • Pelanggan Makarya
    --
Kepiye Cara Kita Ketemu lan Netepake Global
Babagan pisanan sing kita lakoni yaiku ketemu karo para klien lan ngomong babagan tujuane babagan proyek sing bakal teka.
Sajrone rapat iki, aja ragu-ragu kanggo komunikasi ide lan takon akeh pitakonan.
Dianjurake
Kabeh mau diprodhuksi miturut standar internasional sing paling ketat. Produk kita wis ditampa saka pasar domestik lan manca.
Dheweke saiki akeh ngekspor menyang 200 negara.

Kirimake priksaan sampeyan

Pilih basa liyane
English
العربية
Deutsch
Español
français
italiano
日本語
한국어
Português
русский
български
čeština
हिन्दी
bahasa Indonesia
Basa Jawa
ქართველი
Latin
Bahasa Melayu
Nederlands
svenska
Pilipino
Tiếng Việt
Basa saiki:Basa Jawa