Kursi Metal Chiavari
VR

Pambuka produk

Informasi produk

 Customized Metal Chiavari Chair manufacturers From China | XYM   

Kaluwihan Perusahaan

01
15 taun sumber pengalaman pabrik
02
One-Stop Project Purchase Service, Bisa ngirit wektu
03
Layanan Inspeksi Langsung Gratis, Nelusuri kabeh proses poduct, supaya sampeyan ora kuwatir

Sertifikasi lan Paten

Certificate
Certificate
Certificate
Certificate
Certificate

Pitakonan sing Sering Ditakoni babagan Grosir Furnitur Banquet

P:

Apa aku bisa ngunjungi pabrik sampeyan?     

A:

Manawa, kita duwe pabrik ing Foshan, China. Yen sampeyan pengin ngunjungi pabrik kita, hubungi kita kanggo nggawe janjian. Kita bisa ngatur sopir kanggo njupuk sampeyan.

P:

Kepiye carane bisa ngerti kepiye pesenanku ditindakake?     

A:

Pembayaran simpenan 30% --- miwiti produksi --- Njupuk foto sing dikonfirmasi --- mriksa logistik --- kiriman buku --- ngandhani pelanggan ETD&ETA---wadah muatan---pembayaran saldo---ngirim dokumen.

P:

Carane aku bisa njaluk kargo?     

A:

Kita duwe luwih saka 15 taun ing ekspor menyang macem-macem negara. Kita bisa nangani pangiriman kargo menyang port paling cedhak utawa pangiriman menyang gudang langsung.

P:

Apa aku bisa ngatur kursiku?     

A:

Ya mesthi. Kita pabrik, bisa nampa syarat pangaturan dhewe. Kita bisa nyithak utawa emboss logo hotel ing barang utawa kothak packing, kanggo tujuan pangayoman paten, layang saka pengacara (layang wewenang) bakal kasedhiya kanggo logo kasebut.

P:

Apa jumlah pesenan minimal sampeyan?     

A:

Kita duwe MOQ rinci kanggo saben item. Nanging kita uga nampa sampel lan pesenan LCL. Yen jumlah item siji ora bisa tekan MOQ, rega kudu rega sampel.


Informasi dhasar
  • Taun ngadeg
    --
  • Tipe Bisnis
    --
  • Negara / Wilayah
    --
  • Industri Utama
    --
  • Produk utama
    --
  • Wong sing sah
    --
  • Total karyawan
    --
  • Nilai output taunan
    --
  • Pasar Ekspor
    --
  • Pelanggan Makarya
    --
Kepiye Cara Kita Ketemu lan Netepake Global
Babagan pisanan sing kita lakoni yaiku ketemu karo para klien lan ngomong babagan tujuane babagan proyek sing bakal teka.
Sajrone rapat iki, aja ragu-ragu kanggo komunikasi ide lan takon akeh pitakonan.
Dianjurake
Kabeh mau diprodhuksi miturut standar internasional sing paling ketat. Produk kita wis ditampa saka pasar domestik lan manca.
Dheweke saiki akeh ngekspor menyang 200 negara.

Kirimake priksaan sampeyan

Pilih basa liyane
English
العربية
Deutsch
Español
français
italiano
日本語
한국어
Português
русский
български
čeština
हिन्दी
bahasa Indonesia
Basa Jawa
ქართველი
Latin
Bahasa Melayu
Nederlands
svenska
Pilipino
Tiếng Việt
Basa saiki:Basa Jawa