Layanan Pelanggan

VR
Kaluwihan kita

Kabeh mau diprodhuksi miturut standar internasional sing paling ketat. Produk kita wis nampa sih saka pasar domestik lan manca.
Dheweke saiki akeh ngekspor menyang 200 negara.

  • We Janji
    We Janji
    Garansi 10 Taun ----- Tandatangani perjanjian kanggo njamin ----
  • Customized
    Customized
    Nduwe peralatan produksi majeng lan nguasai teknologi produksi produk kelas siji
  • Atestasi
    Atestasi
    Wis lulus ISO9001: 2015, SGS, BV, CE lan sertifikasi standar internasional liyane lan testing
  • Mekanisasi
    Mekanisasi
    Baris produksi ana ing mekanisasi dhuwur, sing njamin kualitas, nyepetake wektu produksi lan nyuda biaya produksi.

LINGKUNGAN PABRIK

Produk XinYiMei wis disertifikasi jinis tes sertifikasi standar internasional, kalebu ISO9001: 2015, SGS, BV, CE lan liya-liyane. Produk berkualitas tinggi, layanan peduli, reputasi apik lan kaluwihan liyane nggawe XinYiMei populer ing pasar. 

  • 微信截图_20210531095012
    微信截图_20210531095012
  • 微信截图_20210531095147
    微信截图_20210531095147
  • 微信截图_20210531095221
    微信截图_20210531095221
  • 微信截图_20210531095237
    微信截图_20210531095237
  • 微信截图_20210531095317
    微信截图_20210531095317
  • 微信截图_20210531095340
    微信截图_20210531095340
  • 微信截图_20210531095355
    微信截图_20210531095355
  • 微信截图_20210531095424
    微信截图_20210531095424
  • 微信截图_20210531095510
    微信截图_20210531095510
  • 微信截图_20210531095526
    微信截图_20210531095526

TENTANG PACKAGING

NINGGALKE PESAN

Babagan pisanan sing kita lakoni yaiku ketemu karo para klien lan ngomong babagan tujuane babagan proyek sing bakal teka.
Sajrone rapat iki, aja ragu-ragu kanggo komunikasi ide lan takon akeh pitakonan.

Kirimake priksaan sampeyan

Pilih basa liyane
English
العربية
Deutsch
Español
français
italiano
日本語
한국어
Português
русский
български
čeština
हिन्दी
bahasa Indonesia
Basa Jawa
ქართველი
Latin
Bahasa Melayu
Nederlands
svenska
Pilipino
Tiếng Việt
Basa saiki:Basa Jawa