Meja Makan
VR

Transparansi persegi panjang wedding Crystal Glass meja makan bening kanggo wedding

kaluwihan produk

· Desain liontin kristal minimalis
· Kaca tempered 1m*2m anyar
· Bingkai stabil stainless steel persegi panjang
·Dasar meja resin kanthi transparan

Proses produk
· Diimpor kaca tempered thickened: Kaca wis tempered, kekuatan saka kaca wis apik banget, lan iku ora gampang kanggo break; ana uga perawatan anti-gores, supaya sampeyan ora perlu kuwatir bab kaca kang scratched ing nggunakake saben dina.
· Resin anti-ultraviolet impor materi: resin nduweni efek anti-ultraviolet, sikil meja ora bakal umur lan nguripake kuning, lan awet.
· Pigura stainless steel: kualitas dhuwur thickened pigura stainless steel, kekuatan dhuwur lan awet.
Desain kothong, garis nyaman, elegan lan breathable;

Informasi dhasar
  • Taun ngadeg
    --
  • Tipe Bisnis
    --
  • Negara / Wilayah
    --
  • Industri Utama
    --
  • Produk utama
    --
  • Wong sing sah
    --
  • Total karyawan
    --
  • Nilai output taunan
    --
  • Pasar Ekspor
    --
  • Pelanggan Makarya
    --
Contact Us
Take advantage of our unrivaled knowledge and experience, we offer you the best customization service.
How We Do It Meet And Define Global
The first thing we do is meeting with our clients and talk through their goals on a future project.
During this meeting, feel free to communicate your ideas and ask lots of questions.
Recommended
They are all manufactured according to the strictest international standards. Our products have received favor from both domestic and foreign markets.
They are now widely exporting to 200 countries.

Kirimake priksaan sampeyan

Pilih basa liyane
English
العربية
Deutsch
Español
français
italiano
日本語
한국어
Português
русский
български
čeština
हिन्दी
bahasa Indonesia
Basa Jawa
ქართველი
Latin
Bahasa Melayu
Nederlands
svenska
Pilipino
Tiếng Việt
Basa saiki:Basa Jawa