Produk
VR
Deskripsi Produk
bg


Salah sawijining model populer kita  yaiku rancangan Napoleon.  kanggo seri kursi resin sing jelas,  ana  sawetara kauntungan kaya ing ngisor iki.

 Sing diimpor  Food grade Arab Saudi  akrilik  bahan baku  , sing ndadekake luwih angel lan luwih transparan.

 Khusus ditambah bahan anti-UV, kursi bisa  kanggo  nggunakake wektu suwe.

 Cetakan presisi nggawe produk disambungake kanthi lancar, kursi dadi luwih awet.

 Desain stackable, gampang kanggo nyimpen.

 knock down desain pengepakan, samller canton kothak ngiyataken packing, gampang kanggo pangiriman.

 Pelanggan bisa hubungi kita kanggo milih bahan kursi Chiavari, bisa nindakake layanan sing disesuaikan (nambah paket kursi seluler / tetep, lsp)

 Kita nyedhiyakake video instalasi rinci kursi chiavari, sing trep lan cepet.


Kursi Napoleon iki (seri kursi Resin Chiavari) minangka kursi populer kanggo  acara wedding, karo desain backrest prasaja, ing cahya saka sorotan, lan gandhewo ing nada peteng, nambah gaib tutul kanggo wedding ing situs. 

Iku kursi pilihan kanggo desainer wedding modern.




Deskripsi Perusahaan
bg



 Pabrik XinYiMei


XinYiMei wis luwih saka 15 taun pengalaman ing Manufaktur lan ngekspor, spesialisasine ing produksi Furnitur hotel, Furnitur banquet lan Furnitur ruangan, etc. Ing 2017, XinYiMei kang Sub-bran ---- DreamEvent diadegaké, sawijining fungsi popularize kualitas dhuwur. metode identifikasi mebel. Lan nyedhiyakake perabot praktis kanggo klien.


Pabrik XinYiMei kalebu area 10.300 meter persegi lan dipérang dadi 3 bengkel: linen, hardware, lan plastik. Bengkel-bengkel kerja sama. XinyiMei tansah ngupayakake kesempurnaan ing produksi. Kanggo nyukupi akeh panjaluk pesenan tuku lan entuk produksi cerdas, pabrik XinYiMei wis tuku sawetara peralatan produksi otomatis, kayata robot welding, mesin cetakan injeksi otomatis. Saka pilihan perawatan bahan mentah, nganti kontrol kualitas produk sing wis rampung, kabeh proses menehi jaminan kualitas kanggo produk XinyiMei.


FAQ
  • Q
    Carane aku bisa njaluk kargo?
    Kita duwe luwih saka 15 taun ekspor menyang macem-macem negara. Kita bisa nangani kiriman kargo menyang port paling cedhak utawa pangiriman menyang gudang langsung.
  • Q
    Kepiye carane bisa ngerti kepiye pesenanku ditindakake?
    Pembayaran simpenan 30% --- miwiti produksi --- Njupuk foto sing dikonfirmasi --- mriksa logistik --- kiriman buku --- ngandhani pelanggan ETD&ETA---wadah muatan---pembayaran saldo---ngirim dokumen.
  • Q
    Apa aku bisa ngunjungi pabrik sampeyan?
    Manawa, kita duwe pabrik ing Foshan, China. Yen sampeyan pengin ngunjungi pabrik kita, hubungi kita kanggo nggawe janjian. Kita bisa ngatur sopir kanggo njupuk sampeyan.
  • Q
    Apa jumlah pesenan minimal sampeyan?
    Kita duwe MOQ rinci kanggo saben item. Nanging kita uga nampa sampel lan pesenan LCL. Yen jumlah item siji ora bisa tekan MOQ, rega kudu rega sampel.
  • Q
    Suwene barangku bakal dadi garansi?
    Kita duwe garansi 3 taun ing panggunaan sing tepat. Bingkai kursi pesta kita duwe garansi 5 taun Nalika ngemot kita bakal Nyiyapake sawetara lukisan minyak ing wadhah. Yen kursi sampeyan gores ing mangsa ngarep, sampeyan bisa ndandani.


Informasi dhasar
  • Taun ngadeg
    --
  • Tipe Bisnis
    --
  • Negara / Wilayah
    --
  • Industri Utama
    --
  • Produk utama
    --
  • Wong sing sah
    --
  • Total karyawan
    --
  • Nilai output taunan
    --
  • Pasar Ekspor
    --
  • Pelanggan Makarya
    --
Kepiye Cara Kita Ketemu lan Netepake Global
Babagan pisanan sing kita lakoni yaiku ketemu karo para klien lan ngomong babagan tujuane babagan proyek sing bakal teka.
Sajrone rapat iki, aja ragu-ragu kanggo komunikasi ide lan takon akeh pitakonan.
Dianjurake
Kabeh mau diprodhuksi miturut standar internasional sing paling ketat. Produk kita wis ditampa saka pasar domestik lan manca.
Dheweke saiki akeh ngekspor menyang 200 negara.

Kirimake priksaan sampeyan

Pilih basa liyane
English
العربية
Deutsch
Español
français
italiano
日本語
한국어
Português
русский
български
čeština
हिन्दी
bahasa Indonesia
Basa Jawa
ქართველი
Latin
Bahasa Melayu
Nederlands
svenska
Pilipino
Tiếng Việt
Basa saiki:Basa Jawa