Produk
VR
Deskripsi Produk
bg

Kursi pesta kita wis kerja sama karo akeh hotel terkenal. Wis kaluwihan liwat paling kursi banquet.

▪ Tabung nglukis digunakake, lan pasukan ora deformed.

 Sandaran kursi banquet apik lan apik, lan digawe saka kain sing berkualitas lan tahan lama.

 Paket kursi banquet kursi 8CM, supaya sampeyan ora bakal kesel sawise lungguh kanggo dangu

 Kursi banquet nganggo proses welding lengkap, sing kuat lan awet.

 Ana telung permukaan cat kanggo nyegah goresan

 Stackable, gampang kanggo nyimpen, nyuda biaya pengiriman

 Kanthi colokan sikil non-slip, luwih aman lan ora gampang ngrusak lemah ing papan kasebut.

 Pelanggan bisa hubungi kita kanggo milih materi kursi Chiavari, lan bisa nindakake layanan selaras (bahan opsional kanggo ngatur kursi)


Kursi banquet minangka kursi sing disenengi kanggo hotel lan restoran dhuwur. Desain stackable prasaja banget nyimpen karya ngatur pemandangan. Digabungake karo tutup kursi, bisa uga cocog kanggo macem-macem tema lan adegan. Iku kursi pilihan kanggo engineering hotel.





Deskripsi Perusahaan
bg



 Pabrik XinYiMei


XinYiMei wis luwih saka 15 taun pengalaman ing Manufaktur lan ngekspor, spesialisasine ing produksi Furnitur hotel, Furnitur banquet lan Furnitur ruangan, etc. Ing 2017, XinYiMei kang Sub-bran ---- DreamEvent diadegaké, sawijining fungsi popularize kualitas dhuwur. metode identifikasi mebel. Lan nyedhiyakake perabotan praktis kanggo klien.


Pabrik XinYiMei kalebu area 10.300 meter persegi lan dipérang dadi 3 bengkel: linen, hardware, lan plastik. Bengkel-bengkel kerja sama. XinyiMei tansah ngupayakake kesempurnaan ing produksi. Kanggo nyukupi akeh panjaluk pesenan tuku lan entuk produksi cerdas, pabrik XinYiMei wis tuku sawetara peralatan produksi otomatis, kayata robot welding, mesin cetakan injeksi otomatis. Saka pilihan perawatan bahan mentah, nganti kontrol kualitas produk sing wis rampung, kabeh proses menehi jaminan kualitas kanggo produk XinyiMei.



Perbandingan Kualitas Kursi Banquet
bg


FAQ
  • Q
    Carane aku bisa njaluk kargo?
    Kita duwe luwih saka 15 taun ekspor menyang macem-macem negara. Kita bisa nangani kiriman kargo menyang port paling cedhak utawa pangiriman menyang gudang langsung.
  • Q
    Kepiye carane bisa ngerti kepiye pesenanku ditindakake?
    Pembayaran simpenan 30% --- miwiti produksi --- Njupuk foto sing dikonfirmasi --- mriksa logistik --- kiriman buku --- ngandhani pelanggan ETD&ETA---wadah muatan---pembayaran saldo---ngirim dokumen.
  • Q
    Apa aku bisa ngunjungi pabrik sampeyan?
    Manawa, kita duwe pabrik ing Foshan, China. Yen sampeyan pengin ngunjungi pabrik kita, hubungi kita kanggo nggawe janjian. Kita bisa ngatur sopir kanggo njupuk sampeyan.
  • Q
    Apa jumlah pesenan minimal sampeyan?
    Kita duwe MOQ rinci kanggo saben item. Nanging kita uga nampa sampel lan pesenan LCL. Yen jumlah item siji ora bisa tekan MOQ, rega kudu rega sampel.
  • Q
    Suwene barangku bakal dadi garansi?
    Kita duwe garansi 3 taun ing panggunaan sing tepat. Bingkai kursi pesta kita duwe garansi 5 taun Nalika ngemot kita bakal Nyiyapake sawetara lukisan minyak ing wadhah. Yen kursi sampeyan gores ing mangsa ngarep, sampeyan bisa ndandani.


Informasi dhasar
  • Taun ngadeg
    --
  • Tipe Bisnis
    --
  • Negara / Wilayah
    --
  • Industri Utama
    --
  • Produk utama
    --
  • Wong sing sah
    --
  • Total karyawan
    --
  • Nilai output taunan
    --
  • Pasar Ekspor
    --
  • Pelanggan Makarya
    --
Kepiye Cara Kita Ketemu lan Netepake Global
Babagan pisanan sing kita lakoni yaiku ketemu karo para klien lan ngomong babagan tujuane babagan proyek sing bakal teka.
Sajrone rapat iki, aja ragu-ragu kanggo komunikasi ide lan takon akeh pitakonan.
Dianjurake
Kabeh mau diprodhuksi miturut standar internasional sing paling ketat. Produk kita wis ditampa saka pasar domestik lan manca.
Dheweke saiki akeh ngekspor menyang 200 negara.

Kirimake priksaan sampeyan

Pilih basa liyane
English
العربية
Deutsch
Español
français
italiano
日本語
한국어
Português
русский
български
čeština
हिन्दी
bahasa Indonesia
Basa Jawa
ქართველი
Latin
Bahasa Melayu
Nederlands
svenska
Pilipino
Tiếng Việt
Basa saiki:Basa Jawa