Kasus
VR

memuji pelanggan - UK

Pelanggan saka UK
Nggawa pasangan anyar ing saindenging jagad pesta sing apik banget


      

Klien iki minangka penggemar perusahaan kita lan seneng banget karo kita produk lan sikap layanan kita sawise nampa kursi banquet lan meja pesta.
Sawise iku, kita ngenalake sawetara pelanggan UK cilik marang dheweke, lan saiki dheweke wis dadi mitra paling gedhe saka Xinyimei ing UK


      

Pelanggan butuh 3 wadhah




 





Pabrik Kita


Grup Xinyimei duweni 2 merek sing jenenge Dreamevent lan Xinyimei.

Pabrik kalebu area 12 000 meter persegi lan dibagi

dadi 3 bengkel: linen, hardware, lan plastik. Bengkel-bengkel

gotong royong. Dreamevent  tansah ngupayakake

kesempurnaan ing produksi. Saka pilihan perawatan bahan mentah,

kanggo kontrol kualitas dhuwur saka produk rampung. Kabeh proses

nyedhiyakake jaminan kualitas dhuwur kanggo produk XinyiMei.


Kerjasama Pelanggan

Produk kita utamane didol ing Eropa Amerika Utara lan Afrika. Produk kita yaikubanget populer ing saindhenging negara lan
diekspor menyang Rusia, Australa, Kanada. Amerika, Ghana, Timur Tengah, lan negara lan wilayah liyane kanggo desain unik
lankualitas ecellent.


Informasi dhasar
  • Taun ngadeg
    --
  • Tipe Bisnis
    --
  • Negara / Wilayah
    --
  • Industri Utama
    --
  • Produk utama
    --
  • Wong sing sah
    --
  • Total karyawan
    --
  • Nilai output taunan
    --
  • Pasar Ekspor
    --
  • Pelanggan Makarya
    --

Kirimake priksaan sampeyan

#v621cc11748853 li .title { font-family: arial,helvetica,sans-serif!important; font-weight: bold; font-size: 1.3vw; }
Pilih basa liyane
English English العربية العربية Deutsch Deutsch Español Español français français italiano italiano 日本語 日本語 한국어 한국어 Português Português русский русский български български čeština čeština हिन्दी हिन्दी bahasa Indonesia bahasa Indonesia Basa Jawa Basa Jawa ქართველი ქართველი Latin Latin Bahasa Melayu Bahasa Melayu Nederlands Nederlands svenska svenska Pilipino Pilipino Tiếng Việt Tiếng Việt
Basa saiki:Basa Jawa