Kursi Banquet Steel
VR

Deskripsi Produk

image.png

Jeneng produk

Modern High bali PU kulit acara kursi wedding emas digunakake kursi stainless steel

Fungsi:

Omah, restanran, Hotel, kantin, villa, kantor 

Layanan:

OEM&layanan ODM

Bahan:

Stainless Steel + kulit/kain

Warna kursi:

Silver, emas, mawar emas, putih utawa ngatur 

Kursi:

 Busa kapadhetan dhuwur kanthi kain / kulit sing berkualitas

Paket:

2 pcs/ctn

Jumlah loading:

20GP: 180 pcs

Kualitas dijamin:

Luwih saka 3 taun

Loading port:

Shenzhen / Guangzhou

Wektu Pangiriman:

15-30 dina sawise nampa simpenan

Pembayaran:

TT, 30% sadurunge, 70% saldo kudu dibayar marang salinan B/L

Gambar rinci

image.png

image.png

image.png

Proses produk

未标题-1.png

图片1.png

Luwih Gaya

image.png

Perusahaan Kita

image.png

image.png

image.png

image.png

image.png

image.png

FAQ

Q1.How aku bisa njaluk kargo?
Kita duwe luwih saka 8 taun ekspor menyang macem-macem negara. Kita bisa nangani kiriman kargo menyang port paling cedhak utawa pangiriman menyang gudang langsung.

Q2. Kepiye carane bisa ngerti kepiye pesenanku ditindakake?
Pembayaran simpenan 30% --- miwiti produksi --- Njupuk foto sing dikonfirmasi --- mriksa logistik --- kiriman buku --- ngandhani pelanggan ETD&ETA---wadah muatan---pembayaran saldo---ngirim dokumen.

Q3. Apa aku bisa ngunjungi pabrik sampeyan?
Manawa, kita duwe pabrik ing Foshan, China. Yen sampeyan pengin ngunjungi pabrik kita, hubungi kita kanggo nggawe janjian. Kita bisa ngatur sopir kanggo njupuk sampeyan.

Q4.Apa jumlah pesenan minimal sampeyan?
Kita duwe MOQ rinci kanggo saben item. Nanging kita uga nampa sampel lan pesenan LCL. Yen jumlah barang siji ora bisa tekan MOQ, rega produk bakal tikel kaping pindho.

Q5. Suwene barangku bakal dadi garansi?
Kita duwe garansi 3 taun ing panggunaan sing tepat. Bingkai kursi pesta kita duwe garansi 5 taun Nalika ngemot kita bakal Nyiyapake sawetara lukisan minyak ing wadhah. Yen kursi sampeyan gores ing mangsa ngarep, sampeyan bisa ndandani. 

 


Informasi dhasar
  • Taun ngadeg
    --
  • Tipe Bisnis
    --
  • Negara / Wilayah
    --
  • Industri Utama
    --
  • Produk utama
    --
  • Wong sing sah
    --
  • Total karyawan
    --
  • Nilai output taunan
    --
  • Pasar Ekspor
    --
  • Pelanggan Makarya
    --
Kepiye Cara Kita Ketemu lan Netepake Global
Babagan pisanan sing kita lakoni yaiku ketemu karo para klien lan ngomong babagan tujuane babagan proyek sing bakal teka.
Sajrone rapat iki, aja ragu-ragu kanggo komunikasi ide lan takon akeh pitakonan.
Dianjurake
Kabeh mau diprodhuksi miturut standar internasional sing paling ketat. Produk kita wis ditampa saka pasar domestik lan manca.
Dheweke saiki akeh ngekspor menyang 200 negara.

Kirimake priksaan sampeyan

Pilih basa liyane
English
العربية
Deutsch
Español
français
italiano
日本語
한국어
Português
русский
български
čeština
हिन्दी
bahasa Indonesia
Basa Jawa
ქართველი
Latin
Bahasa Melayu
Nederlands
svenska
Pilipino
Tiếng Việt
Basa saiki:Basa Jawa