Kursi Makan
VR

company-profile.jpg

product-detail_02_01.gif

product-detail_02_02.gifproduct-detail_02_03.gifproduct-detail_02_04.gif

product-detail_02_05.gifproduct-detail_02_06.gifproduct-detail_02_07.jpg

product-detail4_02.jpg

Informasi produk


Fungsi:
Ruang tamu omah, warung kopi lsp
Layanan:
OEM&layanan ODM
cetakan:
XYM-9XX18 kursi meja makan upholstered
Bahan:
Metal + pigura wesi + Kapadhetan dhuwur spongy filler + teknologi tutup kain
Fitur:
nyaman lan awet
Warna kursi:
Grey, oranye, Grey, etc.
Bisa disesuaikan ing XYM Furniture
Kursi:
Kursi tunggal
Paket:
1 PC/CTN
Jumlah loading:
1000pcs / 20ft, 2200pcs / 40HQ
Kualitas dijamin:
Luwih saka 3 taun
Loading port:
Shenzhen / Guangzhou
Wektu Pangiriman:
15-30 dina sawise nampa simpenan
Pembayaran:
TT, 30% sadurunge, 70% imbangan kudu dibayar sadurunge shippment

未标题-1.png

未标题-2.png





FAQ

Q1.How aku bisa njaluk kargo?
Kita duwe luwih saka 15 taun ekspor menyang macem-macem negara. Kita bisa nangani kiriman kargo menyang port paling cedhak utawa pangiriman menyang gudang langsung.

Q2. Kepiye carane bisa ngerti kepiye pesenanku ditindakake?
Pembayaran simpenan 30% - miwiti produksi - Njupuk foto sing dikonfirmasi - mriksa logistik - kiriman buku - ngandhani pelanggan ETD&ETA—wadhah muatan—pembayaran imbangan—kirim dokumen.

Q3. Apa aku bisa ngunjungi pabrik sampeyan?
Manawa, kita duwe pabrik ing Foshan, China. Yen sampeyan pengin ngunjungi pabrik kita, hubungi kita kanggo nggawe janjian. Kita bisa ngatur sopir kanggo njupuk sampeyan.

Q4.Apa jumlah pesenan minimal sampeyan?
Kita duwe MOQ rinci kanggo saben item. Nanging kita uga nampa sampel lan pesenan LCL. Yen jumlah barang siji ora bisa tekan MOQ, rega produk bakal tikel kaping pindho.

Q5. Suwene barangku bakal dadi garansi?
Kita duwe garansi 3 taun ing panggunaan sing tepat. Bingkai kursi pesta kita duwe garansi 5 taun Nalika ngemot kita bakal Nyiyapake sawetara lukisan minyak ing wadhah. Yen kursi sampeyan gores ing mangsa ngarep, sampeyan bisa ndandani.


Informasi dhasar
  • Taun ngadeg
    --
  • Tipe Bisnis
    --
  • Negara / Wilayah
    --
  • Industri Utama
    --
  • Produk utama
    --
  • Wong sing sah
    --
  • Total karyawan
    --
  • Nilai output taunan
    --
  • Pasar Ekspor
    --
  • Pelanggan Makarya
    --
Kepiye Cara Kita Ketemu lan Netepake Global
Babagan pisanan sing kita lakoni yaiku ketemu karo para klien lan ngomong babagan tujuane babagan proyek sing bakal teka.
Sajrone rapat iki, aja ragu-ragu kanggo komunikasi ide lan takon akeh pitakonan.
Dianjurake
Kabeh mau diprodhuksi miturut standar internasional sing paling ketat. Produk kita wis ditampa saka pasar domestik lan manca.
Dheweke saiki akeh ngekspor menyang 200 negara.

Kirimake priksaan sampeyan

Pilih basa liyane
English
العربية
Deutsch
Español
français
italiano
日本語
한국어
Português
русский
български
čeština
हिन्दी
bahasa Indonesia
Basa Jawa
ქართველი
Latin
Bahasa Melayu
Nederlands
svenska
Pilipino
Tiếng Việt
Basa saiki:Basa Jawa