Kursi Gereja Kain
VR

Pambuka produk

 church chair can be customized   


product-detail_02_01.gif

product-detail_02_02.gifproduct-detail_02_02.gifproduct-detail_02_03.gifproduct-detail_02_03.gifproduct-detail_02_04.gifproduct-detail_02_04.gif

product-detail_02_05.gifproduct-detail_02_05.gifproduct-detail_02_06.gifproduct-detail_02_06.gifproduct-detail_02_07.jpgproduct-detail_02_07.jpg

product-detail4_02.jpg

Auditorium-chair-factory.jpg

Model No.XYM-JT18
Bahan

wesi

Ukuran900H * 470SH * 470W * 540Dmm
AplikasiGereja, kursi auditorium, ruang makan dll
Pakettas PP + tas serat, 10-13pcs/tumpukan
Bobot7 kgn
lukisanCat non-beracun sing ramah lingkungan
Warna Cover

Biru, abang, abu-abu,  lsp

Garansi3 taun ing panggunaan normal
FiturNyaman lan awet
        
LONG WELDING RampungNgadopsi welding lengkap& welding dawa

teknologi, proses welding bakal rampung dening buruh XYM karo luwih than10 taun pengalaman. Kanthi polishing kanthi ati-ati, kursi kasebut praktis lan katon dhuwur.

        
100% PEMERIKSAAN PRODUK3 QC profesional ing XYM Furniture bakal

tanggung jawab saben bagean produksi, barang sing ala bakal diilangi kanggo mesthekake yen kursi kanthi kualitas apik.

church-chair-factory3.jpg

wedding-chair-factory.jpg

church-chair-factory6.jpgchurch-chair-factory5.jpgchurch-chair-factory9.jpg

church-chair-factory2.jpg

church-chair-factory.jpg

church-chair-factory1.jpg

product-detail_08.jpg

1. Carane aku bisa njaluk sawetara conto?

1) We are diajeni kanggo kurban conto. Sampel kasebut bakal diisi kaping pindho, klien kudu mbayar biaya kurir. 

Biaya siji kursi bakal dikurangi saka pembayaran kanggo pesenan resmi.

2) Babagan biaya kurir: sampeyan bisa ngatur layanan RPI (remote pick-up) marang FEDEX, UPS, DHL, TNT, lsp. 

kanggo njupuk sampel; utawa ngandhani akun koleksi DHL sampeyan. Banjur sampeyan bisa mbayar barang langsung menyang sampeyan 

perusahaan operator lokal.

2. Kepiye carane pabrik sampeyan nindakake babagan kontrol kualitas?
Kualitas minangka garis urip kita! Saka wiwitan nganti pungkasan, kita duwe QC ing saben bagean produksi:
1) Kabeh bahan mentah sing digunakake yaiku ramah lingkungan;
2) Buruh trampil ngurus saben rinci.
3) Departemen kontrol kualitas khusus tanggung jawab kanggo mriksa kualitas ing saben proses.
3. Kepiye carane sampeyan bisa mbuktekake kursi sampeyan kanthi kualitas apik?
Kita ngrancang sawetara profesional kanggo macem-macem, kaya tes Kekerasan, tes bantalan beban, tes proteksi geni, tes Lukisan, lsp.

1) Yen sampeyan diijini ngunjungi pabrik kita, sampeyan bisa ngrampungake tes dhewe, kita bakal menehi pandhuan ing situs kasebut. 

Sugeng rawuh ing pabrik kita!

2) Yen sampeyan pengin supaya online, kita bisa nuduhake video test sadurunge nggawe pesenan. 
4. Apa aku bisa ngatur kursiku?

Ya mesthi. Kita pabrik, bisa nampa syarat pangaturan dhewe. Kita bisa nyithak utawa emboss logo hotel ing 

barang utawa kothak pengepakan, kanggo tujuan perlindungan paten, surat pengacara (layang wewenang) kudu diwenehake kanggo 

ing logo.


Kaluwihan Perusahaan

01
Nampa Layanan Kustomisasi Pribadi ( OEM&ODM)
02
One-Stop Project Purchase Service, Bisa ngirit wektu
03
15 taun sumber pengalaman pabrik

Pitakonan sing Sering Ditakoni babagan produsen furnitur pesta

P:

Kepiye carane bisa ngerti kepiye pesenanku ditindakake?     

A:

Pembayaran simpenan 30% --- miwiti produksi --- Njupuk foto sing dikonfirmasi --- mriksa logistik --- kiriman buku --- ngandhani pelanggan ETD&ETA---wadah muatan---pembayaran saldo---ngirim dokumen.

P:

Apa aku bisa ngunjungi pabrik sampeyan?     

A:

Manawa, kita duwe pabrik ing Foshan, China. Yen sampeyan pengin ngunjungi pabrik kita, hubungi kita kanggo nggawe janjian. Kita bisa ngatur sopir kanggo njupuk sampeyan.

P:

Apa aku bisa ngatur kursiku?     

A:

Ya mesthi. Kita pabrik, bisa nampa syarat pangaturan dhewe. Kita bisa nyithak utawa emboss logo hotel ing barang utawa kothak pengepakan, kanggo tujuan perlindungan paten, surat pengacara (layang wewenang) kudu diwenehake kanggo logo kasebut.

P:

Apa jumlah pesenan minimal sampeyan?     

A:

Kita duwe MOQ rinci kanggo saben item. Nanging kita uga nampa sampel lan pesenan LCL. Yen jumlah item siji ora bisa tekan MOQ, rega kudu rega sampel.

P:

Suwene barangku bakal dadi garansi?     

A:

Kita duwe garansi 3 taun ing panggunaan sing tepat. Bingkai kursi pesta kita duwe garansi 5 taun Nalika ngemot kita bakal Nyiyapake sawetara lukisan minyak ing wadhah. Yen kursi sampeyan gores ing mangsa ngarep, sampeyan bisa ndandani.


Informasi dhasar
  • Taun ngadeg
    --
  • Tipe Bisnis
    --
  • Negara / Wilayah
    --
  • Industri Utama
    --
  • Produk utama
    --
  • Wong sing sah
    --
  • Total karyawan
    --
  • Nilai output taunan
    --
  • Pasar Ekspor
    --
  • Pelanggan Makarya
    --
Kepiye Cara Kita Ketemu lan Netepake Global
Babagan pisanan sing kita lakoni yaiku ketemu karo para klien lan ngomong babagan tujuane babagan proyek sing bakal teka.
Sajrone rapat iki, aja ragu-ragu kanggo komunikasi ide lan takon akeh pitakonan.
Dianjurake
Kabeh mau diprodhuksi miturut standar internasional sing paling ketat. Produk kita wis ditampa saka pasar domestik lan manca.
Dheweke saiki akeh ngekspor menyang 200 negara.

Kirimake priksaan sampeyan

Pilih basa liyane
English
العربية
Deutsch
Español
français
italiano
日本語
한국어
Português
русский
български
čeština
हिन्दी
bahasa Indonesia
Basa Jawa
ქართველი
Latin
Bahasa Melayu
Nederlands
svenska
Pilipino
Tiếng Việt
Basa saiki:Basa Jawa