Kursi Pengantin
VR

Informasi produk

 Quality wedding chairs suppliers Manufacturer | XYM   
Perbandingan Kursi Resin
Nggunakake pakaryan unik

Gelembung udara sing luwih sithik nggawe kursi luwih awet lan ora bakal retak ing uji coba brute force



Bahan resin kursi luwih padhet

Kursi kasebut diisi bahan resin sabisa-bisa kanggo resistensi dampak sing luwih apik



Kursi sing luwih gedhe

Piring kursi sing luwih amba nambah area kontak, nyuda tekanan ing sikil, lan nggawe sampeyan ora kesel lungguh suwe.


Nggunakake bahan resin tahan UV sing paling apik

Nggunakake bahan resin anti-ultraviolet sing paling apik, ora bakal dadi kuning sawise 8-10 taun, lan materi resin kita bisa tekan bahan sing bisa ditonton, sing aman kanggo awak lan ora duwe mambu sing aneh.


Bantalan kuwat

Kapasitas bantalan super kuwat 250KG ora bakal retak ing kursi


BABAGAN AWAKE DHEWE
Nggawa pasangan anyar ing saindenging jagad pesta sing apik banget



 





Pabrik Kita


Grup Xinyimei duweni 2 merek sing jenenge Dreamevent lan Xinyimei.

Pabrik kalebu area 12 000 meter persegi lan dibagi

dadi 3 bengkel: linen, hardware, lan plastik. Bengkel-bengkel

gotong royong. Dreamevent  tansah ngupayakake

kesempurnaan ing produksi. Saka pilihan perawatan bahan mentah,

kanggo kontrol kualitas dhuwur saka produk rampung. Kabeh proses

nyedhiyakake jaminan kualitas dhuwur kanggo produk XinyiMei.


Kerjasama Pelanggan

Produk kita utamane didol ing Eropa Amerika Utara lan Afrika. Produk kita yaikubanget populer ing saindhenging negara lan
diekspor menyang Rusia, Australa, Kanada. Amerika, Ghana, Timur Tengah, lan negara lan wilayah liyane kanggo desain unik
lankualitas ecellent.





Kaluwihan Perusahaan

01
Layanan Inspeksi Langsung Gratis, Nelusuri kabeh proses poduct, supaya sampeyan ora kuwatir
02
15 taun sumber pengalaman pabrik
03
One-Stop Project Purchase Service, Bisa ngirit wektu

Pitakonan sing Sering Ditakoni babagan kursi chiavari resin putih

P:

Apa jumlah pesenan minimal sampeyan?     

A:

Kita duwe MOQ rinci kanggo saben item. Nanging kita uga nampa sampel lan pesenan LCL. Yen jumlah item siji ora bisa tekan MOQ, rega kudu rega sampel.

P:

Carane aku bisa njaluk kargo?     

A:

Kita duwe luwih saka 15 taun ekspor menyang macem-macem negara. Kita bisa nangani kiriman kargo menyang port paling cedhak utawa pangiriman menyang gudang langsung.

P:

Kepiye sampeyan bisa mbuktekake yen kursi sampeyan duwe kualitas apik?     

A:

Kita ngrancang sawetara profesional kanggo macem-macem, kaya tes Kekerasan, tes bantalan beban, tes proteksi geni, tes Lukisan, lsp. 1) Yen sampeyan diijini ngunjungi pabrik kita, sampeyan bisa ngrampungake tes dhewe, kita bakal menehi pandhuan ing situs kasebut. Sugeng rawuh ing pabrik kita! 2) Yen sampeyan pengin supaya online, kita bisa nuduhake video test sadurunge nggawe pesenan.

P:

Kepiye carane bisa ngerti kepiye pesenanku ditindakake?     

A:

Pembayaran simpenan 30% --- miwiti produksi --- Njupuk foto sing dikonfirmasi --- mriksa logistik --- kiriman buku --- ngandhani pelanggan ETD&ETA---wadah muatan---pembayaran saldo---ngirim dokumen.

P:

Apa aku bisa ngunjungi pabrik sampeyan?     

A:

Manawa, kita duwe pabrik ing Foshan, China. Yen sampeyan pengin ngunjungi pabrik kita, hubungi kita kanggo nggawe janjian. Kita bisa ngatur sopir kanggo njupuk sampeyan.


Informasi dhasar
  • Taun ngadeg
    --
  • Tipe Bisnis
    --
  • Negara / Wilayah
    --
  • Industri Utama
    --
  • Produk utama
    --
  • Wong sing sah
    --
  • Total karyawan
    --
  • Nilai output taunan
    --
  • Pasar Ekspor
    --
  • Pelanggan Makarya
    --
Kepiye Cara Kita Ketemu lan Netepake Global
Babagan pisanan sing kita lakoni yaiku ketemu karo para klien lan ngomong babagan tujuane babagan proyek sing bakal teka.
Sajrone rapat iki, aja ragu-ragu kanggo komunikasi ide lan takon akeh pitakonan.

Kirimake priksaan sampeyan

Pilih basa liyane
English
العربية
Deutsch
Español
français
italiano
日本語
한국어
Português
русский
български
čeština
हिन्दी
bahasa Indonesia
Basa Jawa
ქართველი
Latin
Bahasa Melayu
Nederlands
svenska
Pilipino
Tiếng Việt
Basa saiki:Basa Jawa