Produk
VR

Informasi produk

- Halo kabeh iki biru saka pabrikan furnitur foshan xinyimei 15 taun pengalaman lan saiki aku bakal ngenalake sing paling populerkursi sing cetha kanggo sampeyan lan yen sampeyan nggoleki sawetara kursi acara saiki tindakake kula lan kursi iki akeh desain sampeyan bisa ndeleng saka cetha kitadamar materi lan materi iki tahan uv bisa digunakake kanggo wolung kanggo 10 taun ora masalah lan saiki kita ndeleng iki kupu bali desain lan desain iki minangka desain paten perusahaan kita supaya bakal khusus banget kanggo acara sampeyan lan kursi iki entheng banget lan gampang digawa menyang ruangan, mula yen sampeyan seneng kursi model iki, ayo teka lan kursi iki uga bisa cocog karo bantal lan sarung kursi sampeyan bisa ndeleng sarung kursi nggawe acara sampeyan apik tenan lan sing paling penting kursi uga bisa disesuaikan warna lan sampeyan bisa milih kanthi warna sing sampeyan senengi lan bisa nggawe warna putih lan mung ngirim model sing sampeyan seneng. lan ngirim kanggo kita kita bakal mbantu Pick kursi tengen kanggo matur nuwun.

Perbandingan Kursi Resin







BABAGAN AWAKE DHEWE
Nggawa pasangan anyar ing saindenging jagad pesta sing apik banget



 





Pabrik Kita


Grup Xinyimei duweni 2 merek sing jenenge Dreamevent lan Xinyimei.

Pabrik kalebu area 12 000 meter persegi lan dibagi

dadi 3 bengkel: linen, hardware, lan plastik. Bengkel-bengkel

gotong royong. Dreamevent  tansah ngupayakake

kesempurnaan ing produksi. Saka pilihan perawatan bahan mentah,

kanggo kontrol kualitas dhuwur saka produk rampung. Kabeh proses

nyedhiyakake jaminan kualitas dhuwur kanggo produk XinyiMei.


Kerjasama Pelanggan

Produk kita utamane didol ing Eropa Amerika Utara lan Afrika. Produk kita yaikubanget populer ing saindhenging negara lan
diekspor menyang Rusia, Australa, Kanada. Amerika, Ghana, Timur Tengah, lan negara lan wilayah liyane kanggo desain unik
lankualitas ecellent.


Hubungi Kita
Telpon utawa ngunjungi kita.
Zona industri Meizhen, kutha Jiujiang, distrik Nanhai, kutha Foshan, provinsi Guandong
  • Jeneng Perusahaan
                
    Guangdong xinyimei furniture Co., LTD
  • E-mail
                
    sales8@xymfurniture.com
  • TEL
                
    +008618923131260

Informasi dhasar
  • Taun ngadeg
    --
  • Tipe Bisnis
    --
  • Negara / Wilayah
    --
  • Industri Utama
    --
  • Produk utama
    --
  • Wong sing sah
    --
  • Total karyawan
    --
  • Nilai output taunan
    --
  • Pasar Ekspor
    --
  • Pelanggan Makarya
    --
Kepiye Cara Kita Ketemu lan Netepake Global
Babagan pisanan sing kita lakoni yaiku ketemu karo para klien lan ngomong babagan tujuane babagan proyek sing bakal teka.
Sajrone rapat iki, aja ragu-ragu kanggo komunikasi ide lan takon akeh pitakonan.
Dianjurake
Kabeh mau diprodhuksi miturut standar internasional sing paling ketat. Produk kita wis ditampa saka pasar domestik lan manca.
Dheweke saiki akeh ngekspor menyang 200 negara.

Kirimake priksaan sampeyan

Pilih basa liyane
English
العربية
Deutsch
Español
français
italiano
日本語
한국어
Português
русский
български
čeština
हिन्दी
bahasa Indonesia
Basa Jawa
ქართველი
Latin
Bahasa Melayu
Nederlands
svenska
Pilipino
Tiếng Việt
Basa saiki:Basa Jawa