Kursi Chiavari
VR

Informasi produk

-Halo kabeh sampeyan isih nggoleki sawetara kursi acara khusus supaya saiki kita bakal nuduhake sampeyankursi sing cetha kursi iki digawe saka bahan resin bening lan sampeyan bisa ndeleng saka kursi kita duwe werna biru cahya sing materi kita nambah resistance UV supaya kursi ora ngganti lawas lan kuning malah kanggo dangu digunakake supaya kursi iki populer banget. kanggo panggunaan acara ruangan lan saiki kita bakal nuduhake sampeyan iki yaiku desain Napoleon kursi Napoleon lan desain khusus lan kursi iki entheng banget lan bobote kira-kira 4,7 kg saengga kursi kasebut gampang banget digawa lan sampeyan bisa ndeleng saka kursi kita ing kana. akeh designs lan uga kita bisa ngatur lan werna ngatur bisa milih supaya yen kasengsem hubungi kita matur nuwun.

  
Perbandingan Kursi Resin
Nggunakake pakaryan unik

Gelembung udara sing luwih sithik nggawe kursi luwih awet lan ora bakal retak ing uji coba brute force



Bahan resin kursi luwih padhet

Kursi kasebut diisi bahan resin sabisa-bisa kanggo resistensi dampak sing luwih apik



Kursi sing luwih gedhe

Piring kursi sing luwih amba nambah area kontak, nyuda tekanan ing sikil, lan nggawe sampeyan ora kesel lungguh suwe.


Nggunakake bahan resin tahan UV sing paling apik

Nggunakake bahan resin anti-ultraviolet sing paling apik, ora bakal dadi kuning sawise 8-10 taun, lan materi resin kita bisa tekan bahan sing bisa ditonton, sing aman kanggo awak lan ora duwe mambu sing aneh.


bantalan kuwat

Kapasitas bantalan super kuwat 250KG ora bakal retak ing kursi


BABAGAN AWAKE DHEWE
Nggawa pasangan anyar ing saindenging jagad pesta sing apik banget



 





Pabrik Kita


Grup Xinyimei duweni 2 merek sing jenenge Dreamevent lan Xinyimei.

Pabrik kalebu area 12 000 meter persegi lan dibagi

dadi 3 bengkel: linen, hardware, lan plastik. Bengkel-bengkel

gotong royong. Dreamevent  tansah ngupayakake

kesempurnaan ing produksi. Saka pilihan perawatan bahan mentah,

kanggo kontrol kualitas dhuwur saka produk rampung. Kabeh proses

nyedhiyakake jaminan kualitas dhuwur kanggo produk XinyiMei.


Kerjasama Pelanggan

Produk kita utamane didol ing Eropa Amerika Utara lan Afrika. Produk kita yaikubanget populer ing saindhenging negara lan
diekspor menyang Rusia, Australa, Kanada. Amerika, Ghana, Timur Tengah, lan negara lan wilayah liyane kanggo desain unik
lankualitas ecellent.


Hubungi Kita
Telpon utawa ngunjungi kita.
Zona industri Meizhen, kutha Jiujiang, distrik Nanhai, kutha Foshan, provinsi Guandong
  • Jeneng Perusahaan
                
    Guangdong xinyimei furniture Co., LTD
  • E-mail
                
    sales8@xymfurniture.com
  • TEL
                
    +008618923131260


Informasi dhasar
  • Taun ngadeg
    --
  • Tipe Bisnis
    --
  • Negara / Wilayah
    --
  • Industri Utama
    --
  • Produk utama
    --
  • Wong sing sah
    --
  • Total karyawan
    --
  • Nilai output taunan
    --
  • Pasar Ekspor
    --
  • Pelanggan Makarya
    --
Kepiye Cara Kita Ketemu lan Netepake Global
Babagan pisanan sing kita lakoni yaiku ketemu karo para klien lan ngomong babagan tujuane babagan proyek sing bakal teka.
Sajrone rapat iki, aja ragu-ragu kanggo komunikasi ide lan takon akeh pitakonan.
Dianjurake
Kabeh mau diprodhuksi miturut standar internasional sing paling ketat. Produk kita wis ditampa saka pasar domestik lan manca.
Dheweke saiki akeh ngekspor menyang 200 negara.

Kirimake priksaan sampeyan

#v621cc11748853 li .title { font-family: arial,helvetica,sans-serif!important; font-weight: bold; font-size: 1.3vw; }
Pilih basa liyane
English English العربية العربية Deutsch Deutsch Español Español français français italiano italiano 日本語 日本語 한국어 한국어 Português Português русский русский български български čeština čeština हिन्दी हिन्दी bahasa Indonesia bahasa Indonesia Basa Jawa Basa Jawa ქართველი ქართველი Latin Latin Bahasa Melayu Bahasa Melayu Nederlands Nederlands svenska svenska Pilipino Pilipino Tiếng Việt Tiếng Việt
Basa saiki:Basa Jawa