Kursi Chiavari
VR

Pambuka produk

Hello everyone iki joyce dina iki kita pirembagan bab kursi resin kanggo desain ikikristal desain kanggo iki kursi iku a transparan nanging kita uga bisa nggawe werna liyane mengko kita bakal nuduhake sampeyan iki punika knock down desain lan iku banget ngirit sawetara papan nalika ing pengiriman amarga kapisah dadi bagean nanging gampang banget kanggo ndandani dheweke oke sampeyan bisa ndeleng kursi iki transparan lan saiki bakal nuduhake sampeyan werna liyane kita uga bisa nggawe werna ireng iki bagéan saka desain sell panas kita nggawe biasane iki transparan lan uga kita duwe werna emas werna perak lan werna ireng sampeyan bisa milih salah siji mau MOQ saka kursi iki 200 bêsik lan saliyane werna kita uga bisa nggawe bantal kadhangkala sampeyan uga bisa ndandani bantal ing kursi iku kaya iki fix ing kursi lan uga kita duwe liyane desain iki desain bantal ok yen sampeyan pengin luwih dekorasi sampeyan bisa ndeleng kene duwe paesan iki sabuk iki sabuk kanggo kursi sampeyan bisa nggunakake bale wedding oke dina iki kita pirembagan bab iki lan mengko kita bakal nuduhake sampeyan desain liyane bye

Informasi produk

 China resin chiavari chair manufacturers - XYM   




Informasi dhasar
  • Taun ngadeg
    --
  • Tipe Bisnis
    --
  • Negara / Wilayah
    --
  • Industri Utama
    --
  • Produk utama
    --
  • Wong sing sah
    --
  • Total karyawan
    --
  • Nilai output taunan
    --
  • Pasar Ekspor
    --
  • Pelanggan Makarya
    --
Kepiye Cara Kita Ketemu lan Netepake Global
Babagan pisanan sing kita lakoni yaiku ketemu karo para klien lan ngomong babagan tujuane babagan proyek sing bakal teka.
Sajrone rapat iki, aja ragu-ragu kanggo komunikasi ide lan takon akeh pitakonan.
Dianjurake
Kabeh mau diprodhuksi miturut standar internasional sing paling ketat. Produk kita wis ditampa saka pasar domestik lan manca.
Dheweke saiki akeh ngekspor menyang 200 negara.

Kirimake priksaan sampeyan

Pilih basa liyane
English
العربية
Deutsch
Español
français
italiano
日本語
한국어
Português
русский
български
čeština
हिन्दी
bahasa Indonesia
Basa Jawa
ქართველი
Latin
Bahasa Melayu
Nederlands
svenska
Pilipino
Tiếng Việt
Basa saiki:Basa Jawa