Kursi Pengantin
VR

Informasi produk

-Halo everyone iki joyce dina iki kita pirembagan babresin chair ikisalib mburi kursikaya sing sampeyan ngerteni iki warna transparan kita uga bisa nggawe warna emas warna ireng lan warna perak sanajan warna putih lan sanajan sampeyan pengin nggawe ungu ungu kaya iki ora apa-apa sampeyan bisa ngatur warna lan MOQ yaiku 200 lembar ok kanggo desain iki desain knock down iku desain sing kapisah dadi kanggo siji kothak kita bisa paket dadi patang lembar iki banget ngirit sawetara papan ing wadhah supaya sampeyan bisa ngirit sawetara biaya pengiriman oke amarga sampeyan bisa ndeleng iki kene kita duwe logo Mungkin Sampeyan bisa ndeleng kita bisa nggawe logo sampeyan ing kursi bisa uga sampeyan sing nggawe rental utawa yen sampeyan nindakake acara wedding sampeyan bisa nggawe logo ing kursi iku ora apa-apa lan ora larang banget dadi ora apa-apa kanggo nggawe logo mesthi kita. bisa uga nggawe bantal kita bisa duwe rong jinis bantal iki yaiku bantal sing lembut lan iki bantal sing atos sing bisa dilebokake ing kursi lan sampeyan bisa nggawe warna apa wae oke kaya iki oke kita uga duwe dekorasi kaya iki. hiasan kanggo kursi iki salah siji saka dekorasi kita uga duwe macem-macem jinis desain yen sampeyan pengin luwih bisa hubungi kita matur nuwun bye.

 Customized resin chiavari chairs for sale manufacturers From China | XYM   




 





Pabrik Kita


Grup Xinyimei duweni 2 merek sing jenenge Dreamevent lan Xinyimei.

Pabrik kalebu area 12 000 meter persegi lan dibagi

dadi 3 bengkel: linen, hardware, lan plastik. Bengkel-bengkel

gotong royong. Dreamevent  tansah ngupayakake

kesempurnaan ing produksi. Saka pilihan perawatan bahan mentah,

kanggo kontrol kualitas dhuwur saka produk rampung. Kabeh proses

nyedhiyakake jaminan kualitas dhuwur kanggo produk XinyiMei.


Kerjasama Pelanggan

Produk kita utamane didol ing Eropa Amerika Utara lan Afrika. Produk kita yaikubanget populer ing saindhenging negara lan
diekspor menyang Rusia, Australa, Kanada. Amerika, Ghana, Timur Tengah, lan negara lan wilayah liyane kanggo desain unik
lankualitas ecellent.

Hubungi Kita
Telpon utawa ngunjungi kita.
Zona industri Meizhen, kutha Jiujiang, distrik Nanhai, kutha Foshan, provinsi Guandong
  • Jeneng Perusahaan
                
    Guangdong xinyimei furniture Co., LTD
  • E-mail
                
    sales2@xymfurniture.com
  • TEL
                
    +8618025955987


Informasi dhasar
  • Taun ngadeg
    --
  • Tipe Bisnis
    --
  • Negara / Wilayah
    --
  • Industri Utama
    --
  • Produk utama
    --
  • Wong sing sah
    --
  • Total karyawan
    --
  • Nilai output taunan
    --
  • Pasar Ekspor
    --
  • Pelanggan Makarya
    --
Kepiye Cara Kita Ketemu lan Netepake Global
Babagan pisanan sing kita lakoni yaiku ketemu karo para klien lan ngomong babagan tujuane babagan proyek sing bakal teka.
Sajrone rapat iki, aja ragu-ragu kanggo komunikasi ide lan takon akeh pitakonan.
Dianjurake
Kabeh mau diprodhuksi miturut standar internasional sing paling ketat. Produk kita wis ditampa saka pasar domestik lan manca.
Dheweke saiki akeh ngekspor menyang 200 negara.

Kirimake priksaan sampeyan

Pilih basa liyane
English
العربية
Deutsch
Español
français
italiano
日本語
한국어
Português
русский
български
čeština
हिन्दी
bahasa Indonesia
Basa Jawa
ქართველი
Latin
Bahasa Melayu
Nederlands
svenska
Pilipino
Tiếng Việt
Basa saiki:Basa Jawa