Kursi Sholat Muslim Kab
VR

deskripsi produk:

-Halo iki joyce dina iki kita ngomong babkursi sembahyang iki singkursi sholat (kursi pasamuwan) kanggo gereja pisanan kita bakal weruh materi iki bahan wesi lan kita bakal nggunakake kekandelan 1,2 mm kanggo kursi iki awet banget lan sampeyan bisa ndeleng iki papan pandonga nalika sampeyan nindakake shalat ing gereja iki. papan pandonga nalika wong lungguh ing kursi bisa dilebokake ing papan banjur nindakake shalat ing greja lan kaping pindho kita bisa ndeleng ana kanthong buku ing bagean iki kita bisa nyelehake telpon ing kene lan uga bisa nyelehake buku kasebut. ing njero trep banget amarga akeh wong sing bisa ndeleng amarga sawetara pelanggan sing seneng karo desain iki utawa kaya desain iki, kita bisa duwe warna sing beda supaya sampeyan bisa nggawe warna sing dikarepake uga duwe sawetara pelanggan.kuwatir babagan paket CBM amarga saiki biaya pengiriman dhuwur banget, mula kita wis nganyarke desain kursi sholat kanggo kursi iki, desaine knocked down lan saiki kita bakal nuduhake sampeyan oke kanggo kursi iki kita bisa nggunakake papan sholat iki utawa kita bisa tanpa iku. ora perlu digunakake supaya dadi kursi standar sing bisa sampeyan lenggah lan nindakake apa wae lan saiki bakal nuduhake sampeyan carane nggawedesain knock down oke mburi wis dipindhah mudhun oke knock mudhun oke pisanan kita sijine mburi lan sareh bantalan sit uga bisa copot oke supaya kanggo kursi iki kita teka menyang 4 pars iku gampang banget kanggo ndandani wong-wong mau katon oke dadi iki kabeh. kursi mung duwe papat bagean lan iki gampang banget kanggo ndandani, sampeyan ora perlu nggawe scoops ing kursi lan sampeyan ora perlu nindakake apa-apa, sampeyan mung sijine kabeh bagean ing njero banjur kursi gampang banget. ndandani sampeyan bisa ndeleng ing 1min Aku iku kurang saka 1min sampeyan bisa ndandani kabeh kursi sing bisa ndeleng yen seneng wong welcome kanggo kontak karo kita matur nuwun bye.


Produk rampung saka kursi sembahyang:



Bahan:



Pabrik kita:



Sertifikasi:



Kerjasama karo pelanggan:


Informasi dhasar
  • Taun ngadeg
    --
  • Tipe Bisnis
    --
  • Negara / Wilayah
    --
  • Industri Utama
    --
  • Produk utama
    --
  • Wong sing sah
    --
  • Total karyawan
    --
  • Nilai output taunan
    --
  • Pasar Ekspor
    --
  • Pelanggan Makarya
    --
Kepiye Cara Kita Ketemu lan Netepake Global
Babagan pisanan sing kita lakoni yaiku ketemu karo para klien lan ngomong babagan tujuane babagan proyek sing bakal teka.
Sajrone rapat iki, aja ragu-ragu kanggo komunikasi ide lan takon akeh pitakonan.
Dianjurake
Kabeh mau diprodhuksi miturut standar internasional sing paling ketat. Produk kita wis ditampa saka pasar domestik lan manca.
Dheweke saiki akeh ngekspor menyang 200 negara.

Kirimake priksaan sampeyan

Pilih basa liyane
English
العربية
Deutsch
Español
français
italiano
日本語
한국어
Português
русский
български
čeština
हिन्दी
bahasa Indonesia
Basa Jawa
ქართველი
Latin
Bahasa Melayu
Nederlands
svenska
Pilipino
Tiếng Việt
Basa saiki:Basa Jawa