Kursi Chiavari
VR

-Halo kabeh, iki susan saka perabot xinyimei, kita minangka pabrikan profesional ing perabotan manten luwih saka 15 taun, kita bisa ngatur kursi sing dibutuhake supaya aku ngenalake sing disesuaikankursi bunglon Iki kursi sing disesuaikan rada beda karo ukuran biasa liyane, ukurane luwih gedhe tinimbang desain biasa liyane lan deleng desain bantal sing bisa ditumpuk sanajan sampeyan ora perlu mindhah bantal sampeyan bisa numpuk kursi siji-siji. ayo dideleng ing kursi bantal sing bisa dicopot ana velcro ing ngisor bantal lan pigura bisa didandani kanthi gampang lan pigura kasebut kuwat banget lan awet yen sampeyan pengin ngerti rincian liyane, hubungi kita, ndeleng sampeyan.


Perbandingan kualitas

Nggawa pasangan anyar ing saindenging jagad pesta sing apik banget

  

Sawise 3 proses grinding kasar, grinding alus banjur polishing, spike ing kursi luwih alus lan ora ngeruk tangan.

  

Bolongan kursi mung diisi, lan ora ana kesenjangan, supaya struktur kursi ora tiba, lan luwih awet. Kualitas kursi apik kanggo 8 nganti 10 taun.  


Welding saka dhingklik adopts lengkap welding proses, kang luwih tenan lan ora bakal longkangan.

  

Kanthi 3 lapisan cat, cat kasebut kuwat banget lan ora ambruk.

  

Kekandelan tabung luwih kenthel tinimbang kursi ing pasar.

  

Dhiameter tabung rada luwih kandel tinimbang kursi ing pasar.


  •             
    Nampa Layanan Kustomisasi Pribadi ( OEM&ODM)
  •             
    Layanan Inspeksi Langsung Gratis, Nelusuri kabeh proses poduct, supaya sampeyan ora kuwatir
  •             
    One-Stop Project Purchase Service, Bisa ngirit wektu
  •             
    15 taun sumber pengalaman pabrik
  •             
    Tim profesional, bisa nyedhiyakake layanan sing apik
Kirimi kita pesen
Kita setya ngasilake produk kualitas paling apik kanthi rega sing paling kompetitif. Mulane, kita ngajak kabeh perusahaan sing kasengsem kanggo hubungi kita kanggo informasi luwih lengkap.
  • Jeneng Perusahaan
    Guangdong xinyimei furniture Co., LTD
  • E-mail
    sales9@xymfurniture.com
  • TEL
    +86 18128756027



Informasi dhasar
  • Taun ngadeg
    --
  • Tipe Bisnis
    --
  • Negara / Wilayah
    --
  • Industri Utama
    --
  • Produk utama
    --
  • Wong sing sah
    --
  • Total karyawan
    --
  • Nilai output taunan
    --
  • Pasar Ekspor
    --
  • Pelanggan Makarya
    --
Kepiye Cara Kita Ketemu lan Netepake Global
Babagan pisanan sing kita lakoni yaiku ketemu karo para klien lan ngomong babagan tujuane babagan proyek sing bakal teka.
Sajrone rapat iki, aja ragu-ragu kanggo komunikasi ide lan takon akeh pitakonan.
Dianjurake
Kabeh mau diprodhuksi miturut standar internasional sing paling ketat. Produk kita wis ditampa saka pasar domestik lan manca.
Dheweke saiki akeh ngekspor menyang 200 negara.

Kirimake priksaan sampeyan

Pilih basa liyane
English
العربية
Deutsch
Español
français
italiano
日本語
한국어
Português
русский
български
čeština
हिन्दी
bahasa Indonesia
Basa Jawa
ქართველი
Latin
Bahasa Melayu
Nederlands
svenska
Pilipino
Tiếng Việt
Basa saiki:Basa Jawa