Kursi Banquet Steel
VR
    
1
teknologi canggih
Kabeh tabung kudu liwat mesin mlengkung pipe otomatis, saben bend toreach konsisten lan ketemu standar internasional, Gamelan, non-wrinking, ora-ewah-ewahan bentuk tabung kudu liwat Processing hardened, kanggo ketemu standar hardness nasional digunakake diimpor Inggris mesin welding daya dhuwur, nggawe. las manik Gamelan, joints smoothfm lan ayu.
    
2
BANTAL KURSI:
Kompeten karo umpluk cetakan warata plywood 10mm.
    
3
permukaan tabung:
Lumahing tabung menehi hasil karo cat baking fumiture logam polimer, liwat 9 perawatan ing permukaan, lukisan minyak liwat macem-macem fitration, priksa manawa permukaan lancar lan ora ana gelembung. Ing normal nggunakake lumahing liwat lawas minangka anyar

 OURS - Bantal disambungake kanthi rapet karo kerangka.

LAIN-Longkangan gedhe antarane bantal kursi lan kerangka.

OURS - Nice welding lan plating, Gamelan lan awet.

LAIN-LAIN - Plating sing ora apik, gampang teyeng.


KITA - Jahitan sing sampurna, katon apik lan loman.

OTHERSBig longkangan ing mburi kursi, katon ora apik


KITA - Nyaman& awet lan kualitas dhuwur karang karo kuwat

LAIN - Panggunaan spons kaping pindho kanthi daya tahan sing kurang.


 





Pabrik Kita


Grup Xinyimei duweni 2 merek sing jenenge Dreamevent lan Xinyimei.

Pabrik kalebu area 12 000 meter persegi lan dibagi

dadi 3 bengkel: linen, hardware, lan plastik. Bengkel-bengkel

gotong royong. Dreamevent  tansah ngupayakake

kesempurnaan ing produksi. Saka pilihan perawatan bahan mentah,

kanggo kontrol kualitas dhuwur saka produk rampung. Kabeh proses

nyedhiyakake jaminan kualitas dhuwur kanggo produk XinyiMei.


Kerjasama Pelanggan

Produk kita utamane didol ing Eropa Amerika Utara lan Afrika.Produk kita yaikubanget populer ing saindhenging negara lan
diekspor menyang Rusia, Australa, Kanada. Amerika, Ghana, Timur Tengah, lan negara lan wilayah liyane kanggo desain unik
lankualitas ecellent.


Informasi dhasar
  • Taun ngadeg
    --
  • Tipe Bisnis
    --
  • Negara / Wilayah
    --
  • Industri Utama
    --
  • Produk utama
    --
  • Wong sing sah
    --
  • Total karyawan
    --
  • Nilai output taunan
    --
  • Pasar Ekspor
    --
  • Pelanggan Makarya
    --
Kepiye Cara Kita Ketemu lan Netepake Global
Babagan pisanan sing kita lakoni yaiku ketemu karo para klien lan ngomong babagan tujuane babagan proyek sing bakal teka.
Sajrone rapat iki, aja ragu-ragu kanggo komunikasi ide lan takon akeh pitakonan.
Dianjurake
Kabeh mau diprodhuksi miturut standar internasional sing paling ketat. Produk kita wis ditampa saka pasar domestik lan manca.
Dheweke saiki akeh ngekspor menyang 200 negara.

Kirimake priksaan sampeyan

Pilih basa liyane
English
العربية
Deutsch
Español
français
italiano
日本語
한국어
Português
русский
български
čeština
हिन्दी
bahasa Indonesia
Basa Jawa
ქართველი
Latin
Bahasa Melayu
Nederlands
svenska
Pilipino
Tiếng Việt
Basa saiki:Basa Jawa