Restaurant Dining Tabel
VR
  • Detail Produk
  • Layanan
Gambar rinci
XINYIMEI FURNITURE

· Kabnvenient nggawa nangani entheng lan portabel, gampang dipindhah lan disimpen

· Kunci Gravitasi Nyedhiyakake stabilitas ekstra.

· Pad sikil kualitas dhuwur Anti-skidding lan proteksi lantai sing luwih efektif

· Desain honeycomb Desain tulangan honeycomb mburi kanggo nambah tekanan



Tutup Lantai Proteksi

Sikil Pengunci Dilapisi Bubuk Abu-abu

1.75" Tebal Waterproof, Dampak& Ndhuwur Meja Tahan Noda


Foto Scene
XINYIMEI FURNITURE

Pabrik Kita
XINYIMEI FURNITURE


. Madeg ing taun 2007, pengalaman taun manufaktur lan ngekspor Hotel&

   Perabot Penganten. Pabrik langsung ngedol, nyimpen dhuwit paling sethithik 30%.

· Nampa layanan Kustomisasi Pribadi (OEM&ODM).

· Layanan Tuku Proyek siji-mandeg, ngirit wektu sing larang regane..

· Layanan inspeksi LIVE gratis, Nelusuri kabeh proses logistik, supaya sampeyan ora kuwatir.

Informasi dhasar
  • Taun ngadeg
    --
  • Tipe Bisnis
    --
  • Negara / Wilayah
    --
  • Industri Utama
    --
  • Produk utama
    --
  • Wong sing sah
    --
  • Total karyawan
    --
  • Nilai output taunan
    --
  • Pasar Ekspor
    --
  • Pelanggan Makarya
    --
Kepiye Cara Kita Ketemu lan Netepake Global
Babagan pisanan sing kita lakoni yaiku ketemu karo para klien lan ngomong babagan tujuane babagan proyek sing bakal teka.
Sajrone rapat iki, aja ragu-ragu kanggo komunikasi ide lan takon akeh pitakonan.
Dianjurake
Kabeh mau diprodhuksi miturut standar internasional sing paling ketat. Produk kita wis ditampa saka pasar domestik lan manca.
Dheweke saiki akeh ngekspor menyang 200 negara.

Kirimake priksaan sampeyan

Pilih basa liyane
English
العربية
Deutsch
Español
français
italiano
日本語
한국어
Português
русский
български
čeština
हिन्दी
bahasa Indonesia
Basa Jawa
ქართველი
Latin
Bahasa Melayu
Nederlands
svenska
Pilipino
Tiếng Việt
Basa saiki:Basa Jawa