Restaurant Dining Tabel
VR

Uv tahan njaba panas ngedol Furnitur Taman nyetel meja lempitan plastik


Meja lipat multifungsi

Blow molding desktop terpadu lan semprotan gabungan pipa baja komposit plastik


· Gagang gawan sing trep Enteng lan portabel, gampang dipindhah lan disimpen

· Kunci Gravitasi Nyedhiyakake stabilitas ekstra.

· High quality foot pad Anti-skidding lan pangayoman luwih efektif saka lantai

· Desain honeycomb Backside desain tulangan honeycomb kanggo nambah tekanan

Fitur

1. Produk kasebut entheng lan gampang digawa, ayu, kuwat, ekonomi lan praktis. Iku ora mung umum ciri saka Furnitur biasa, nanging uga warisan ing gaya tradisional produk plastik kayata tahan asam, alkali resistance, gampang reresik, lan werna diganti; 

2. Wis kaluwihan saka flame-retardant, anti banyu, panyimpenan trep, lan ora Occupy papan; 

3.  Iku luwih ekonomis lan trep saka Furnitur kayu, lan kuwat lan kuwat saka Furnitur kaca; 

4. Kauntungan paling gedhe yaiku pas ing omah, bisa dilipat nalika ora dienggo, lan ora njupuk munggah spasi. Bisa dibukak ing sawetara detik nalika sampeyan pengin nggunakake, trep! 5. Bisa digunakake minangka dining meja, meja mahjong, meja nulis, etc.. Iku utamané cocok kanggo nggunakake luang ing plataran utawa loteng. Temu tamu lan pesta yaiku pilihan apik!




Informasi dhasar
  • Taun ngadeg
    --
  • Tipe Bisnis
    --
  • Negara / Wilayah
    --
  • Industri Utama
    --
  • Produk utama
    --
  • Wong sing sah
    --
  • Total karyawan
    --
  • Nilai output taunan
    --
  • Pasar Ekspor
    --
  • Pelanggan Makarya
    --
Kepiye Cara Kita Ketemu lan Netepake Global
Babagan pisanan sing kita lakoni yaiku ketemu karo para klien lan ngomong babagan tujuane babagan proyek sing bakal teka.
Sajrone rapat iki, aja ragu-ragu kanggo komunikasi ide lan takon akeh pitakonan.
Dianjurake
Kabeh mau diprodhuksi miturut standar internasional sing paling ketat. Produk kita wis ditampa saka pasar domestik lan manca.
Dheweke saiki akeh ngekspor menyang 200 negara.

Kirimake priksaan sampeyan

Pilih basa liyane
English
العربية
Deutsch
Español
français
italiano
日本語
한국어
Português
русский
български
čeština
हिन्दी
bahasa Indonesia
Basa Jawa
ქართველი
Latin
Bahasa Melayu
Nederlands
svenska
Pilipino
Tiếng Việt
Basa saiki:Basa Jawa