Produk
VR

Produksi piring permukaan padhet wiwit taun 2000. Iki minangka salah sawijining produsen produk permukaan padhet paling wiwitan lan paling gedhe ing China lan duwe pengalaman ekstensif ing produksi produk. Kita duwe pabrik sheet lumahing padhet dhewe, pabrik sanitary ware lumahing padhet, pabrik pangolahan permukaan padat, sing bisa ngontrol kualitas produk saka bahan mentah nganti produk rampung. Kita duwe R dhewe&D tim sing bisa nyedhiyani layanan cocog werna.

Saben Piece wis tutup PET ing kabeh lumahing polesan;
Saben potongan dilebokake ing kothak karton 5 lapisan;
Banjur biasane 20pcs dilebokake menyang kothak kayu standar E0;
Dilindungi kabeh sisi kanthi busa


Informasi dhasar
  • Taun ngadeg
    --
  • Tipe Bisnis
    --
  • Negara / Wilayah
    --
  • Industri Utama
    --
  • Produk utama
    --
  • Wong sing sah
    --
  • Total karyawan
    --
  • Nilai output taunan
    --
  • Pasar Ekspor
    --
  • Pelanggan Makarya
    --
Kepiye Cara Kita Ketemu lan Netepake Global
Babagan pisanan sing kita lakoni yaiku ketemu karo para klien lan ngomong babagan tujuane babagan proyek sing bakal teka.
Sajrone rapat iki, aja ragu-ragu kanggo komunikasi ide lan takon akeh pitakonan.
Dianjurake
Kabeh mau diprodhuksi miturut standar internasional sing paling ketat. Produk kita wis ditampa saka pasar domestik lan manca.
Dheweke saiki akeh ngekspor menyang 200 negara.

Kirimake priksaan sampeyan

Pilih basa liyane
English
العربية
Deutsch
Español
français
italiano
日本語
한국어
Português
русский
български
čeština
हिन्दी
bahasa Indonesia
Basa Jawa
ქართველი
Latin
Bahasa Melayu
Nederlands
svenska
Pilipino
Tiếng Việt
Basa saiki:Basa Jawa