Produk
VR

01. Njaba: gludhug tutup Ing

02.Aluminium alloy 2.5mm nglukis

03. Sikil: 15mm kandel

04.Casters: ora gampang rusak ing 100kgs komprèsi, resistance nyandhang kuwat



Baffle Kayu Gunakake: Papan melamin kanggo nyegah bocor cahya lan nggawe proses patemon luwih yakin

Meja: Gunakake papan melamin kualitas dhuwur

Kastor Puteran : Gampang kanggo mindhah lan nyegah scratching lantai


RoundedDesktop : Ketebalan papan yaiku 25mm lan papan melamin dipilih, sing tahan nyandhang lan tahan gores, lan sudhut bunder kanggo nyegah karusakan tabrakan


Swive lCasters : Gampang kanggo mindhah, tetep gesperSolid lan stabil tanpa babras lantai

Pipa Baja Cold Rolled : Desain gaya silang segitiga, struktur stabil tanpa deformasi

Bezel ngisor:Ketebalan papan yaiku 15mm, lan papan melamin dipilih desain Baffle supaya ora isin.












Informasi dhasar
  • Taun ngadeg
    --
  • Tipe Bisnis
    --
  • Negara / Wilayah
    --
  • Industri Utama
    --
  • Produk utama
    --
  • Wong sing sah
    --
  • Total karyawan
    --
  • Nilai output taunan
    --
  • Pasar Ekspor
    --
  • Pelanggan Makarya
    --
Kepiye Cara Kita Ketemu lan Netepake Global
Babagan pisanan sing kita lakoni yaiku ketemu karo para klien lan ngomong babagan tujuane babagan proyek sing bakal teka.
Sajrone rapat iki, aja ragu-ragu kanggo komunikasi ide lan takon akeh pitakonan.
Dianjurake
Kabeh mau diprodhuksi miturut standar internasional sing paling ketat. Produk kita wis ditampa saka pasar domestik lan manca.
Dheweke saiki akeh ngekspor menyang 200 negara.

Kirimake priksaan sampeyan

Pilih basa liyane
English
العربية
Deutsch
Español
français
italiano
日本語
한국어
Português
русский
български
čeština
हिन्दी
bahasa Indonesia
Basa Jawa
ქართველი
Latin
Bahasa Melayu
Nederlands
svenska
Pilipino
Tiếng Việt
Basa saiki:Basa Jawa