Tabel Latihan
VR

Selaras movable karo rapat modern meja konferensi latihan lempitan

GAWE ADEGAN LUWIH LAN ELEGAN

1. Struktur stabil 2. Nyaman ambegan 3. Kaki lampu kandel 4. Tahan awet 5. Gampang diresiki 6. Solusi siji-mandeg

MODEL: MEJA MEETING LIPAT

BAHAN : PAPAN TAHAN API + STAINLESS STEEL

WARNA: BLACK, GREY, COKLAT, GRAIN KAYU CELENG

Bobot Net: 18KG


BAFFLE FOA gampang panyimpenan BAFFLE FOA gampang panyimpenan

SHOW DETAILS SHOW DETAILS

FUNGSI ANTI RUNTUH PULL DOWN TO LIPAT Fungsi anti collapsePull down to fold

PULL DOWN TO FOLD Bantalan sikil sing bisa diaturPamit menyang meja sing ngayun

Tabel& baffle bisa lempitan Mung narik, gampang kanggo nyetel








Informasi dhasar
  • Taun ngadeg
    --
  • Tipe Bisnis
    --
  • Negara / Wilayah
    --
  • Industri Utama
    --
  • Produk utama
    --
  • Wong sing sah
    --
  • Total karyawan
    --
  • Nilai output taunan
    --
  • Pasar Ekspor
    --
  • Pelanggan Makarya
    --
Kepiye Cara Kita Ketemu lan Netepake Global
Babagan pisanan sing kita lakoni yaiku ketemu karo para klien lan ngomong babagan tujuane babagan proyek sing bakal teka.
Sajrone rapat iki, aja ragu-ragu kanggo komunikasi ide lan takon akeh pitakonan.
Dianjurake
Kabeh mau diprodhuksi miturut standar internasional sing paling ketat. Produk kita wis ditampa saka pasar domestik lan manca.
Dheweke saiki akeh ngekspor menyang 200 negara.

Kirimake priksaan sampeyan

Pilih basa liyane
English
العربية
Deutsch
Español
français
italiano
日本語
한국어
Português
русский
български
čeština
हिन्दी
bahasa Indonesia
Basa Jawa
ქართველი
Latin
Bahasa Melayu
Nederlands
svenska
Pilipino
Tiếng Việt
Basa saiki:Basa Jawa