VR


Informasi produk

 Best plastic folding chairs manufacturers Company - XYM   

Kursi Lipat Plastik Kab

 

produk:kursi plastik
Nomer Model:XYM-9ZD
Bahan:HDPE + tabung wesi
Rangka:Φ28 mm
Packing:4 PCS/CTN
Ukuran produk:60*48*87cm
Ukuran karton:118*48.5*28.5cm
Bobot: 4.8/5.2kg
Jangka rega:FOB
Loading Port:Shenzhen
Jumlah Kontainer:720pcs / 20'GP 1700pcs / 40'HQ
wektu pangiriman:20 dina sawise nampa simpenan
Syarat-syarat pembayaran:30% simpenan ing advance, 70% imbangan sadurunge kiriman.
Sample lead time:

7 dina

Aplikasi:

Taman, Rumput, Piknik, Camping, Patio, Kantor, Omah, Ruang Urip/Makan, Ing njaba ruangan

 

 




Ukuran produk

 

Ukuran Karton

 

warna

 

Loading

 

53*45*87cm118*28.5*48.5cm/4pcs

Putih, Ireng, Abang, Biru, Kuning

 lan liya-liyane

720pcs / 20ft.

1700pcs / 40hq    

53*41*85cm114x35.5x45cm / 6 pcs

Putih, Ireng, Abang, Biru, Kuning

 lan liya-liyane

882 pcs/20ft,

2208 pcs/40hq

 

Proses produksi kursi outdoor




Kaluwihan Perusahaan

01
Tim profesional, bisa nyedhiyakake layanan sing apik
02
Nampa Layanan Kustomisasi Pribadi ( OEM&ODM)
03
One-Stop Project Purchase Service, Bisa ngirit wektu

Pitakonan sing Sering Ditakoni babagan set meja makan sing bisa dilipat

P:

Apa aku bisa ngunjungi pabrik sampeyan?     

A:

Manawa, kita duwe pabrik ing Foshan, China. Yen sampeyan pengin ngunjungi pabrik kita, hubungi kita kanggo nggawe janjian. Kita bisa ngatur sopir kanggo njupuk sampeyan.

P:

Apa aku bisa ngatur kursiku?     

A:

Ya mesthi. Kita pabrik, bisa nampa syarat pangaturan dhewe. Kita bisa nyithak utawa emboss logo hotel ing barang utawa kothak packing, kanggo tujuan pangayoman paten, layang saka pengacara (layang wewenang) bakal kasedhiya kanggo logo.

P:

Suwene barangku bakal dadi garansi?     

A:

Kita duwe garansi 3 taun ing panggunaan sing tepat. Bingkai kursi pesta kita duwe garansi 5 taun Nalika ngemot kita bakal Nyiyapake sawetara lukisan minyak ing wadhah. Yen kursi sampeyan gores ing mangsa ngarep, sampeyan bisa ndandani.

P:

Apa jumlah pesenan minimal sampeyan?     

A:

Kita duwe MOQ rinci kanggo saben item. Nanging kita uga nampa sampel lan pesenan LCL. Yen jumlah item siji ora bisa tekan MOQ, rega kudu rega sampel.

P:

Kepiye pabrik sampeyan nindakake babagan kontrol kualitas?     

A:

Kualitas minangka garis urip kita! Saka wiwitan nganti pungkasan, kita duwe QC ing saben bagean produksi: 1) Kabeh bahan mentahan kita digunakake ramah lingkungan; 2) Buruh trampil ngurus saben rinci. 3) Departemen kontrol kualitas khusus tanggung jawab kanggo mriksa kualitas ing saben proses.


Informasi dhasar
  • Taun ngadeg
    --
  • Tipe Bisnis
    --
  • Negara / Wilayah
    --
  • Industri Utama
    --
  • Produk utama
    --
  • Wong sing sah
    --
  • Total karyawan
    --
  • Nilai output taunan
    --
  • Pasar Ekspor
    --
  • Pelanggan Makarya
    --
Kepiye Cara Kita Ketemu lan Netepake Global
Babagan pisanan sing kita lakoni yaiku ketemu karo para klien lan ngomong babagan tujuane babagan proyek sing bakal teka.
Sajrone rapat iki, aja ragu-ragu kanggo komunikasi ide lan takon akeh pitakonan.
Dianjurake
Kabeh mau diprodhuksi miturut standar internasional sing paling ketat. Produk kita wis ditampa saka pasar domestik lan manca.
Dheweke saiki akeh ngekspor menyang 200 negara.

Kirimake priksaan sampeyan

Pilih basa liyane
English
العربية
Deutsch
Español
français
italiano
日本語
한국어
Português
русский
български
čeština
हिन्दी
bahasa Indonesia
Basa Jawa
ქართველი
Latin
Bahasa Melayu
Nederlands
svenska
Pilipino
Tiếng Việt
Basa saiki:Basa Jawa