Produk
VR

FAQ

1. Suwene barangku bakal dadi garansi?
Kita duwe garansi 3 taun ing panggunaan sing tepat. Bingkai kursi pesta kita duwe garansi 5 taun Nalika ngemot kita bakal Nyiyapake sawetara lukisan minyak ing wadhah. Yen kursi sampeyan gores ing mangsa ngarep, sampeyan bisa ndandani.
2. Apa jumlah pesenan minimal sampeyan?
Kita duwe MOQ rinci kanggo saben item. Nanging kita uga nampa sampel lan pesenan LCL. Yen jumlah item siji ora bisa tekan MOQ, rega kudu rega sampel.
3. Carane aku bisa njaluk kargo?
Kita duwe luwih saka 15 taun ing ekspor menyang macem-macem negara. Kita bisa nangani pangiriman kargo menyang port paling cedhak utawa pangiriman menyang gudang langsung.

Kaluwihan

1.One-Stop Project Purchase Service, Bisa ngirit wektu
2.Layanan Inspeksi Langsung Gratis, Nelusuri kabeh proses poduct, supaya sampeyan ora kuwatir
3. Nampa Layanan Kustomisasi Pribadi ( OEM&ODM)
4. Tim profesional, bisa nyedhiyakake layanan sing apik

Babagan XYM

Sawise pirang-pirang taun ngembangake, XinYiMei wis dadi pemasok berpengaruh ing lapangan iki. Dina iki, XinYiMei wis luwih saka 15 taun pengalaman ing Manufaktur lan ngekspor, spesialisasine ing produksi Furnitur hotel, Furnitur banquet lan Furnitur ruangan, etc. Ing 2017, XinYiMei kang Sub-bran ---- DreamEvent diadegaké, sawijining fungsi popularize dhuwur - metode identifikasi furnitur kualitas. Lan nyedhiyakake perabotan praktis kanggo klien. Interpretasi "XinYiMei" ing basa Tionghoa yaiku "ngapresiasi acara sing apik banget". Xinyimei ngarep-arep yen perabot sing digawe bakal nggawa rejeki kanggo kabeh pelanggan. Adhering kanggo misi "Nggawa pasangan anyar donya wedding Fantastic", XinYiMei wis nglayani luwih saka 80 negara ing 6 bawana ing pungkasan 10 taun. Njupuk "Produk R&D "minangka inti saka strategi pembangunan, Xinyimei tansah upholds konsep desain produk kelas kapisan kabeh bebarengan, ndarbeni peralatan produksi majeng, Master proses produksi produk kelas kapisan. Layanan pangaturan dhewe pribadi kasedhiya ing XinYiMei. Produk XinYiMei wis certified. jinis tes sertifikasi standar internasional, kalebu ISO9001: 2015, SGS, BV, CE lan liya-liyane.Produk berkualitas tinggi, layanan peduli, reputasi apik lan kaluwihan liyane nggawe XinYiMei populer ing pasar. Swara 10 taun pengalaman produksi wis nggawe katrampilan produksi XinYiMei saya sampurna. Pabrik XinYiMei nyakup area 10.300 meter persegi lan dipérang dadi 3 bengkel: linen, hardware, lan plastik. Bengkel-bengkel kerja sama. XinyiMei tansah ngupayakake kesempurnaan ing produksi. Kanggo nyukupi akeh panjaluk pesenan tuku lan entuk produksi cerdas, pabrik XinYiMei wis tuku sawetara peralatan produksi otomatis, kayata robot welding, mesin cetakan injeksi otomatis. Saka pilihan perawatan bahan mentahan, kanggo kontrol kualitas dhuwur saka produk rampung, kabeh pangolahan menehi njamin kualitas dhuwur kanggo produk XinyiMei kang. standar dhuwur XinYiMei lan syarat ketat ing Furnitur uga mlaku liwat layanan kita. Tim XinYiMei sing dumadi saka luwih saka 100 wong wis mbentuk sistem jaminan layanan kualitas lengkap. Saka perencanaan lan desain sakabèhé, manufaktur produksi nganti transportasi lan instalasi, kabeh rincian XinyiMei bakal nimbang kanggo sampeyan. XinYiMei Furniture punika 15 taun hotel lan produsèn Furnitur acara sing wis nglayani luwih saka 80 negara ing 6 bawana. Pabrik XinYiMei nyakup area 10.300 meter persegi lan dipérang dadi 3 bengkel: linen, hardware, lan plastik. Produk XinYiMei wis disertifikasi jinis tes sertifikasi standar internasional, kalebu ISO9001: 2015, SGS, BV, CE lan liya-liyane.

Pambuka produk

Informasi produk

 Best XYM furniture professional customize spandex table cover with logo Company - XYM   

Kaluwihan Perusahaan

Layanan Inspeksi Langsung Gratis, Nelusuri kabeh proses poduct, supaya sampeyan ora kuwatir

Tim profesional, bisa nyedhiyakake layanan sing apik

Nampa Layanan Kustomisasi Pribadi ( OEM&ODM)

One-Stop Project Purchase Service, Bisa ngirit wektu


Informasi dhasar
  • Taun ngadeg
    --
  • Tipe Bisnis
    --
  • Negara / Wilayah
    --
  • Industri Utama
    --
  • Produk utama
    --
  • Wong sing sah
    --
  • Total karyawan
    --
  • Nilai output taunan
    --
  • Pasar Ekspor
    --
  • Pelanggan Makarya
    --
Kepiye Cara Kita Ketemu lan Netepake Global
Babagan pisanan sing kita lakoni yaiku ketemu karo para klien lan ngomong babagan tujuane babagan proyek sing bakal teka.
Sajrone rapat iki, aja ragu-ragu kanggo komunikasi ide lan takon akeh pitakonan.
Dianjurake
Kabeh mau diprodhuksi miturut standar internasional sing paling ketat. Produk kita wis ditampa saka pasar domestik lan manca.
Dheweke saiki akeh ngekspor menyang 200 negara.

Kirimake priksaan sampeyan

Pilih basa liyane
English
العربية
Deutsch
Español
français
italiano
日本語
한국어
Português
русский
български
čeština
हिन्दी
bahasa Indonesia
Basa Jawa
ქართველი
Latin
Bahasa Melayu
Nederlands
svenska
Pilipino
Tiếng Việt
Basa saiki:Basa Jawa