Kabar
VR

【Kawruh kursi】Carane nyimpen kursi chiavari logam?

September 14, 2022

Plastisitas logam kuwat, saengga kursi logam bisa digawe kanthi macem-macem desain sing apik, gaya Modern lan Antik. Kursi logam sing alus iki narik kawigaten wong saka sak ndonya. Nanging, bahan logam nduweni kekurangan sing fatal  ----- dadi karat. Nanging aja padha sumelang ing bab iki, cara nyimpen tengen ngijini sampeyan kanggo nyilikake masalah iki.

①Kurangi cahya ing srengenge. Umume kursi logam dilindhungi saka lukisan antiseptik. Sayange, sinar matahari sing kuwat bisa ngganti struktur fisik lukisan kasebut. Sawise wektu sing suwe, lukisan kasebut bisa gampang dicopot. Ing kene aku arep menehi saran, yen sampeyan arep tuku massal saka pabrik, sampeyan bisa njaluk bakul kanggo sawetara lukisan. Kanthi lukisan iki, sampeyan bisa ndandani kursi dhewe.


②Selehake kursi ing panggonan sing garing lan berventilasi. Lingkungan sing lembab bisa nyepetake teyeng kursi, kursi logam butuh lingkungan panyimpenan sing garing lan berventilasi. Elinga, aja nyoba nyelehake ing pawon kanggo wektu sing suwe.


③Troli bekas. Yen sampeyan tuku sawetara kursi logam kanggo proyek, sampeyan bisa uga kudu tuku massa kursi, banjur disaranake sampeyan tuku troli kursi ing wektu sing padha. Iku alat banget migunani. Sajrone proses mbeta, kursi bakal nabrak pesti, bisa rusak. Troli kursi bisa ngatasi masalah iki langsung.


Ing ndhuwur ana sawetara saran babagan "carane nyimpen kursi logam" dening XYM, Muga-muga karangan iki bisa mbantu sampeyan!


Informasi dhasar
  • Taun ngadeg
    --
  • Tipe Bisnis
    --
  • Negara / Wilayah
    --
  • Industri Utama
    --
  • Produk utama
    --
  • Wong sing sah
    --
  • Total karyawan
    --
  • Nilai output taunan
    --
  • Pasar Ekspor
    --
  • Pelanggan Makarya
    --

Kirimake priksaan sampeyan

Pilih basa liyane
English
العربية
Deutsch
Español
français
italiano
日本語
한국어
Português
русский
български
čeština
हिन्दी
bahasa Indonesia
Basa Jawa
ქართველი
Latin
Bahasa Melayu
Nederlands
svenska
Pilipino
Tiếng Việt
Basa saiki:Basa Jawa