Produk
VR

Pambuka produk

Informasi produk

 Best rose back resin wedding chairs sale Supplier      
Perbandingan Kursi Resin
Nggunakake pakaryan unik

Gelembung udara sing luwih sithik nggawe kursi luwih awet lan ora bakal retak sajrone uji coba



Bahan resin kursi luwih padhet

Kursi kasebut diisi bahan resin sabisa-bisa kanggo resistensi dampak sing luwih apik



Kursi sing luwih gedhe

Ing piring jog luwih akeh nambah area kontak, relieves meksa ing sikil, lan nggawe sampeyan ora kesel lungguh kanggo dangu


Nggunakake bahan resin tahan UV sing paling apik

nggunakake materi resin anti-ultraviolet paling apik, iku ora bakal nguripake kuning sawise 8-10 taun panggunaan, lan materi resin kita bisa tekan bahan sing bisa ditonton, sing aman kanggo awak lan ora bakal mambu aneh.


bantalan kuwat

Kapasitas bantalan super kuwat 250KG ora bakal retak ing kursi


BABAGAN AWAKE DHEWE
Nggawa pasangan anyar ing saindenging jagad pesta sing apik banget

Kaluwihan Perusahaan

Layanan Inspeksi Langsung Gratis, Nelusuri kabeh proses poduct, supaya sampeyan ora kuwatir

Tim profesional, bisa nyedhiyakake layanan sing apik

One-Stop Project Purchase Service, Bisa ngirit wektu

Nampa Layanan Kustomisasi Pribadi ( OEM&ODM)

Sertifikasi lan Paten

Certificate
Certificate
Certificate
Certificate
Certificate


Informasi dhasar
  • Taun ngadeg
    --
  • Tipe Bisnis
    --
  • Negara / Wilayah
    --
  • Industri Utama
    --
  • Produk utama
    --
  • Wong sing sah
    --
  • Total karyawan
    --
  • Nilai output taunan
    --
  • Pasar Ekspor
    --
  • Pelanggan Makarya
    --
Contact Us
Take advantage of our unrivaled knowledge and experience, we offer you the best customization service.
How We Do It Meet And Define Global
The first thing we do is meeting with our clients and talk through their goals on a future project.
During this meeting, feel free to communicate your ideas and ask lots of questions.
Recommended
They are all manufactured according to the strictest international standards. Our products have received favor from both domestic and foreign markets.
They are now widely exporting to 200 countries.

Kirimake priksaan sampeyan

Pilih basa liyane
English
العربية
Deutsch
Español
français
italiano
日本語
한국어
Português
русский
български
čeština
हिन्दी
bahasa Indonesia
Basa Jawa
ქართველი
Latin
Bahasa Melayu
Nederlands
svenska
Pilipino
Tiếng Việt
Basa saiki:Basa Jawa